Αθλητικά

15/12/2019 - 17:52

Σε κίνδυνο πλέον ο Αιολικός.... Αιολικός - ΑΟ Υπάτου 2-3

Την ήττα με 2-3 γνώρισε πριν από λίγο ο Αιολικός από τον ΑΟ Υπάτου στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης μπροστά σε 800 περίπου φίλους του. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα κάνει Χριστούγεννα στη ζώνη του υποβιβασμού με τη παραμονή της στη κατηγορία να είναι αμφίβολη .

Ένας κακός Αιολικός παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 στο πρώτο μέρος και τους οργανωμένους φιλάθλους του Αιολικού να ανεβαίνουν στα κάγκελα για να τα «ψάλλουν » στους παίκτες του Βασίλη Παππά.Στο 28′ ο περσινός πρώτο σκόρερ του ΑΙΟ γνωριμός μας Θέμης Ποτουρίδης άνοιξε το για τους φιλοξενούμενους χωρίς να πανηγυρίσει το τέρμα του προς τιμή του. Στο 40′ Νικολόπουλος «χόρεψε » την άμυνα του Αιολικού πλασάροντας εύστοχα τον Σφύρλα για το 0-2.Εμφανής η απουσία του Στρατή Βαλιού καθώς οι κυανόλευκοι δέχτηκαν 3 γκολ για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.Οι φωνές του κόσμου ίσως είχαν αποτέλεσμα καθώς ο Αιολικός βγήκε καλύτερος στο 2ο ημίχρονο. Στο 55′ ο Σπολιαριτς δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να σκοράρει με το πλασέ του να περνάει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα κεφαλιά του Μπάρκα είχες την ίδια κατάληξη. Φτάνουμε στο 73′ καθώς απο σέντρα του Κρητικού ο κιπερ Κραβαρίτης έκανε άστοχη έξοδο με τον κορυφαίο από πλευράς γηπεδούχων Γιώργο Αγριμάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ. Στο 81′ όμως ο Κακάβας έφυγε στην πλάτη της άμυνας με τον Μπάρκα να μην μπορεί να τον σταματήσει και τον Σφύρλα να κάνει κακή έξοδο με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-3.Δυο λεπτά μετά σε προσπάθεια του Λαμπράκη ο ρέφερι υπεδείξε την άσπρη βούλα. Ο Μπουρούς για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι για το 2-3.Στο 90+4 ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Μπουρούς με τον Κραβαρίτη με τον τελευταίο να κάνει φοβερή απόκρουση στη λομπα που επιχείρησε ο επιθετικός των γηπεδούχων.Σε κρίση…ο Αιολικός…

ΑΙΟΛΙΚΟΣ:Σφύρλας,Κρητικός,Καλαφάτης(Καλαφάτης 50′),Αγριμάκης,Μπαρκας,Τσομπανέλλης(Καλαμποκάς 62′) ,Σπολιαριτς(Καλόμπο 89′),Κατσίκης,Κορνιεφ(Αλαγιάννης 55′),Μπουρούς,Λαμπράκης.

 

https://athlitikolesviakometopo.wordpress.com/ Κωνσταντίνος Σουφλιάς 

 Αποτελέσματα


ΑΣ Ρόδος-Κόρινθος 2006 4-0

Αιολικός-ΑΟ Υπάτου 2-3

Παναρκαδικός-Θύελλα Ραφήνας 3-0

ΑΟ Ν. Αρτάκης-ΑΕΚ Τρίπολης 4-0

Κιθαιρών Καπαρελλίου-Μαρκό 1-2

Αήττητος Σπάτων-Αχαρναϊκός 1-0

Ρεπό: Παλληνιακός

 

    σα

    Έντονες οι αντιδράσεις και στο γήπεδο και στα social media για την κακή θέση της ομάδας που πλέον κινδυνεύει να βρεθεί στην Α τοπική κατηγορία.

      Μοιράσου το άρθρο!