Αθλητικά

16/01/2023 - 20:29

Σημαντική πρόταση από το Δ.Σ. Ολύμπου Αγιάσου στη μνήμη του Παναγιώτη Πλωμαρίτη

Το Διοικητικο Συμβουλιο του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ σε εκτακτη συνεδριαση του σημερα 13-1-2023 με αφορμη τον αιφνιδιο θανατο του Παναγιωτη ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ελαβε ομοφωνα την αποφαση να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ στην ΕΠΣ Λεσβου την θεσμοθετηση ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ποδοσφαιρικης ομαδας καθε σεζον, που θα φερει το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

- Προτεινουμε η συγκεκριμενη τιμητικη διακριση να γινεται καθε χρονο στην Γενικη Συνελευση της ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ.

-Επισης να αποφασιζεται απο Επιτροπη στην οποια θα συμμετεχουν ο Προεδρος της ΕΠΣ, ο υπευθυνος της επιτροπης διαιτησιας, ο υπεύθυνος της επιτροπης παρατηρητων αγωνων καθως και δυο μελη που θα υποδειξη η ΕΠΣ.

-Τα βασικα στοιχεια του επιλεγεντα, για την αποδοση της τιμητικης διακρισης θεωρουμε οτι πρεπει να ειναι η ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ εντος αγωνιστικων χωρων και η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ στην ηρεμη τελεση των αγωνων και γενικοτερα σε ποδοσφαιρικες εκδηλωσεις.

-Πιστευουμε οτι αφενος μεν ΑΞΙΖΕΙ η θεσμοθετηση μιας τετοιας "τιμητικης διακρισης" ως κινητρο αφετερου δε με την ονοματοδωσια στη μνημη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ενος ανθρωπου που ειχε στο μεγιστο βαθμο τα χαρακτηριστικά αυτα, θα κρατηθει ασβεστη η μνημη του!

Μοιράσου το άρθρο!