Αθλητικά

16/11/2011 - 10:00

Σκληρή επίθεση ΑΕΛ Καλλονής κατά Σαράντου Τσακιρέλλη - Ανάβει η κόντρα με τον Αιολικό

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ Καλλονής επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς  κατά του Σ. Τσακιρέλλη με αφορμή την είσοδό  του στα Διοικητικά του Αιολικού.  Η κόντρα ΑΕΛ Καλλονής και ΑΙΟΛΙΚΟΥ ανάβει... Κρίμα για το λεσβιακό ποδόσφαιρο!!!!

H ανακοίνωση της ΑΕΛ Καλλονής

Θέμα: Η ΑΕΛΚ δεν είναι «όχημα».

Με έκπληξη υποδεχθήκαμε όλοι εμείς, στην οικογένεια της ΑΕΛΚ, την είδηση της εισόδου στα διοικητικά του Αιολικού, του κ.Σαράντου Τσακιρέλλη, μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ -μέχρι και τη στιγμή που συντάσσεται η παρούσα ανακοίνωση.

Φυσικά, η έκπληξη μας δεν εντοπίζεται στην επιλογή του αλλά στο γεγονός πως παραμένει ακόμη μέλος του ΔΣ της ομάδας μας καθώς δεν έχει παραιτηθεί!

Είναι καλό τα όποια υπαρξιακά προβλήματα φέρει ο καθένας να μη γίνονται ανάχωμα ώστε να μην πράττονται τα δέοντα καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο κόσμος μας θεωρεί τουλάχιστον διπλοθεσίτες εν συνειδήσει.

Λυπούμεθα που η παραφιλολογία για τα περίφημα τρία «δημητράκια» επαληθεύεται. Τα δύο φανερώθηκαν, μένει ακόμα ένας.

Με αφορμή αυτό το ατόπημα  του κ. Σαράντου Τσακιρέλλη, μας δίνεται η ευκαιρία να του ευχηθούμε να φανεί πιο συνεπής στο μέλλον στις οικονομικές του υποσχέσεις κάτι που δεν έπραξε με εμάς. Άλλος ένας που η τοπική ποδοσφαιρική ιστορία τον συμπεριλαμβάνει στους παράγοντες-γυρολόγους που ψάχνουν για «οχήματα».

Η  αρχική ανακοίνωση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ

Κατά τη συνεδρίαση στις 14 Νοεμβρίου 2011 του διοικητικού συμβουλίου του ΑΕΠΣ Αιολικός, ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α) Το Διοικητικό Συμβούλιο, ανακοινώνει την είσοδο στα διοικητικά του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, του ομογενή συμπατριώτη μας, επιχειρηματία κ. Σαράντου Τσακιρέλλη. Ο κ. Σαράντος Τσακιρέλλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ και είναι προσωπικός φίλος του Προέδρου της ομάδας, κ. Ταξιάρχη Βέρρου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

β) Με ομόφωνη απόφαση επίσης, το διοικητικό συμβούλιο, λύει τη συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας, κ. Φώτη Κοκκινέλλη. Το διοικητικό συμβούλιο, ευχαριστεί τον κ. Φώτη Κοκκινέλλη για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του, του εύχεται καλή τύχη για το μέλλον του και επίσης ανακοινώνει ότι η ομάδα θα είναι συνεπής απέναντι του ως προς τις υποχρεώσεις της.

γ) Το Διοικητικό Συμβούλιο κάλεσε σε απολογία για πειθαρχικό παράπτωμα (που υπέπεσε αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων) τον ποδοσφαιριστή της Καλαιτζίδη. Ο ποδοσφαιριστής κατά την απολογία του, αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμην και την επιείκεια του διοικητικού συμβουλίου. Το Δ.Σ., του επέβαλλε πρόστιμο 500 και παράλληλα του αφαίρεσε το προνόμιο της αρχηγίας της ομάδας.

Η ανακοίνωση των φιλάθλων του ΑΙΟΛΙΚΟΥ Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα και θέλοντας να τοποθετηθεί σε αυτές, καταρχήν χαιρετίζει την είσοδο του κ.Τσακιρέλλη στα διοικητικά της ομάδας και εύχεται να ευοδωθούν τα πλάνα της διοίκησης για τους στόχους της ομάδας, ώστε να δούμε τον Αιολικό μας εκεί που πραγματικά αξίζει. Λυπόμαστε πολύ που ¨θύμα¨ των εξελίξεων είναι ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας μας, Φώτης Κοκκινέλλης, Ένας άνθρωπος, που αν μην τι άλλο στάθηκε, βοήθησε και προσέφερε στον Αιο μας, σε δύσκολες εποχές, αλλά απομακρύνθηκε ξαφνικά, άκομψα και άκαιρα. Για εμάς θα είναι πάντα κομμάτι της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα συνεχίσει να αισθάνεται και ο ίδιος. Σαν θεματοφύλακες της ιδέας, της ιστορίας και του ονόματος του Αιολικού δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα χαιρετίζουμε τα θετικά και θα στεκόμαστε απέναντι σε οτιδήποτε αλλοιώνει την ταυτότητα της ομάδας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο προπονητή, Δημήτρη Σπανό μαζί του να πανυγηρίσουμε την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Μοιράσου το άρθρο!