Αθλητικά

22/06/2020 - 15:17

Στη Δυτική Λέσβο έτρεξαν σε… virtual εκδοχή για καλό σκοπό!

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετείχε το διάστημα 15 – 21 Ιουνίου στο Virtual SNF Run που φέτος το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture επέστρεψε σε μια διαφορετική virtual εκδοχή, διατηρώντας, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και την ίδια χαρά της συμμετοχής.

Στον φετινό αγώνα και μέσα από το κάλεσμα του Δήμου και της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Πολιτισμού Ζαχαρώς Ιαωκείμ και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αθλητισμού Ανδρέα Αξή συμμετείχαν και δεκάδες δημότες της Δυτικής Λέσβου που έγραψαν τα δικά τους χιλιόμετρα μέσα από τις διαδρομές της περιοχής τους, στο χωριό, στην παραλία και στο βουνό!   

Σε αυτόν τον αγώνα, οι ενδιαφερόμενοι επέλεξαν την ημέρα που επιθυμούσαν  να τρέξουν από τις 15 – 21 Ιουνίου, με ποιον θα έτρεχαν-μόνοι, με φίλους ή την οικογένειά τους-, πόσο γρήγορα ή αργά αλλά και πού θα έτρεχαν꞉ στο πάρκο της πόλης, στο χωριό, στην παραλία, με φόντο το βουνό, στον διάδρομο, στον κήπο, στη βεράντα και στις σκάλες του σπιτιού!

Να σημειωθεί ότι το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα ήταν 5 ευρώ και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα της επιλογής του κάθε δρομέα. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς προσέφεραν.

Μοιράσου το άρθρο!