Αθλητικά

07/05/2019 - 20:06

Στην κωπηλασία πάμε καλά... θετικά μηνύματα από 5 αθλητές

Πολύ καλή παρουσία του «Αιολος» στην α΄ φαση του 85ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρομιο του Σχινιά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, η Α΄ Φάση του 85ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας (Π.Π.Κ.), 4 - 5 Μαΐου 2019, κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23 και Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών Ελαφρών Βαρών.

Τα πληρώματα του Ναυτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», σύμφωνα με την ηλικία τους, συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων του Π.Π.Κ..

Οι Πινάκης Παναγιώτης και Τριανταφύλλου Ευστράτιος κατέκτησαν την πρώτη θέση στο μικρό τελικό στο αγώνισμα της Δικώπου. Οι Τζουτζομήτρου Παρασκευή και Δικιδίκη Κωνσταντίνα συμμετείχαν στον μικρό τελικό επίσης κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα του σκιφ. Ενώ για λίγο έχασε την πρόκριση στο τελικό ο σκιφίστας  Γαβριήλ Παναγιώτης.

Οι 400 και πλέον αθλητές, οι προπονητές τους και οι συνοδοί ανανέωσαν πλέον το ραντεβού για τον ερχόμενο Ιούλιο και συγκεκριμένα στις 20 και 21 στα Γιάννενα εκεί όπου θα διεξαχθεί η Β΄ Φάση του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων η οποία θα αποτελέσει και δοκιμαστικό αγώνα για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη στις 7-8 Σεπτεμβρίου.

 

                                                                                             Με εκτίμηση,

                                                                                    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ

                                                                              Του Ν.Α.Π.Σ.Π.Μ. «ΑΙΟΛΟΣ»

Μοιράσου το άρθρο!