Αθλητικά

09/01/2024 - 12:12

Στοίχημα Euroleague: «Πληρώνει» το combo του 2.30 στο Παναθηναϊκός - Εφές!

Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για το 2024 θα ξεκινήσει απόψε με επτά παιχνίδια!

Φυσικά το ελληνικό ενδιαφέρον, θα στραφεί στις 21:15 στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θα ψάξει μία ακόμα εντός έδρας νίκη κόντρα στην Εφές, για να εδραιωθεί στις θέσεις «4-6» της κατάταξης.

Πάντως το αποψινό πρόγραμμα είναι «πλούσιο» και θα ξεκινήσει στις 19:30 με τη Φενέρ να παίζει στην Πόλη με την Παρτιζάν, ενώ στις 20:00 μία ακόμα σημαντική «μάχη» οκτάδας, θα διεξαχθεί στο Πριγκιπάτο ανάμεσα σε Μονακό και Μπασκόνια.

Στις 21:00 η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και λίγη ώρα μετά (21:30) ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψει για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Λυών με τη Βιλερμπάν, ενώ ταυτόχρονα θα διεξαχθούν δύο ακόμα αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2024!

Η Μιλάνο θα δώσει παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα με μεγάλο «πρέπει» στο «Forum» και η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει στο «Λα Φοντέτα» τη Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός, θα αγωνιστεί την Τετάρτη (10/1, 21:30) στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπάρτσα, με στόχο το πέμπτο του φετινό διπλό και να φτάσει το νικηφόρο σερί του στο 5-0.

Euroleague 2024 Μακροχρόνιες Αποδόσεις

Δείτε στο box του foxbet όλες τις μακροχρόνιες αποδόσεις που αφορούν την κατάκτηση του τίτλου στο Final Four του Βερολίνου, την πορεία των ομάδων, αλλά και τα ατομικά βραβεία των παικτών.

Κατάκτηση

Η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί στις αποδόσεις, ενώ ακολουθούν από μακριά η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός και πιο πίσω είναι κατά σειρά με διψήφια τιμή Ολυμπιακός, Μονακό και Φενέρ.

Ατομικά Βραβεία (Σκόρερ - Ασιστ - Ριμπάουντ - Τρίποντα)

Όσον αφορά τα ατομικά βραβεία σε κανένα δεν είναι πρώτο φαβορί παίκτης ελληνικής ομάδας, με τον Σεντεκέρσκις της Μπασκόνια να έχει προβάδισμα στα ριμπάουντ και τον Μάικ Τζέιμς στους σκόρερ, ενώ ο Κάνααν βρίσκεται ψηλά στα εύστοχα τρίποντα..

Δείτε όλες τις αποδόσεις στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!