Αθλητικά

23/06/2020 - 12:08

Στοίχημα: Με... φόρα από την κούπα η Νάπολι!

Δες το κορυφαίο Live Κουπόνι για το πάμε στοίχημα

 

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (23/06) περιλαμβάνει αγώνες από τα μεγάλα πρωταθλήματα! Το Betarades.gr φυσικά, είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τρία είναι τα ματς που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Προέρχονται από την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Σουηδία. Όσον αφορά την πρώτη, θα στηρίξουμε τη φόρμα της Νάπολι που σήκωσε πρόσφατα και το κύπελλο. Στα άλλα δύο παιχνίδια, εστιάζουμε στα γκολ. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι παίζουμε σήμερα στο στοίχημα!

 

Να ξεκινήσει σερί η Νάπολι

Οι προτάσεις στοιχήματος της Τρίτης αρχίζουν από τη Serie A. Για την 27η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, η Βερόνα υποδέχεται τη Νάπολι. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες.

Η Βερόνα έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο στη φετινή διοργάνωση. Δεν είναι τυχαίο, ότι στην τελική ευθεία της σεζόν βρίσκεται να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Εντοπίζεται στην όγδοη θέση με 38 πόντους, και μόλις στο -1 από την εξάδα και τη Νάπολι. Πριν τη διακοπή είχε κερδίσει με 2-1 την Κάλιαρι. Η αλήθεια είναι, ότι δεν της ταιριάζει η Νάπολι σαν αντίπαλος. Έχει ηττηθεί από αυτήν στα έξι τελευταία μεταξύ τους. Στον πρώτο γύρο, έχασε εύκολα με 2-0. Παρόλα αυτά, θα βάλει τα δυνατά της σήμερα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νάπολι όμως, έρχεται στο σημερινό παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι «Παρτενοπέι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου, επικρατώντας της Γιουβέντους στα πέναλτι. Ήταν εξαιρετική η Νάπολι στον τελικό, και μπορούσε να πάρει το τρόπαιο από την κανονική διάρκεια, αν ήταν πιο αποτελεσματική. Οι παίκτες του Γκατούζο έδειξαν τις δυνατότητές τους και θέλουν να χτίσουν ένα σερί στο πρωτάθλημα. Επιθυμούν να δώσουν τη μάχη τους, μήπως και προλάβουν την τετράδα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά οφείλουν να το παλέψουν.

Παρά τη σχεδόν… ανύπαρκτη βαθμολογική διαφορά, η Νάπολι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανυψωμένο ηθικό και έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Το μομέντουμ τους ευνοεί και πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.95.

 

Με μεγάλη προσοχή!

Στην Πορτογαλία, το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην 28η αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, η Πόρτο φιλοξενεί τη Μποαβίστα, στις 23:15. Οι «Δράκοι» έχουν υποχρέωση να κερδίσουν στη μάχη για τον τίτλο. Επομένως, αναμένονται πολύ προσεκτικοί.

Άλλωστε, γενικά τα τελευταία παιχνίδια της Πόρτο δεν έχουν πολλά γκολ. Το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 4/5 πιο πρόσφατα. Μάλιστα, τα δύο τελευταία ματς της είχαν 0-1 γκολ! Την περασμένη αγωνιστική, η Πόρτο υπέπεσε σε μεγάλη γκέλα. Αντιμετώπισε την ουραγό Άβες και δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνά της. Έτσι, με το 0-0 έδωσε την ευκαιρία στην μπενφίκα να την «πιάσει» στην κορυφή. Είχε προηγηθεί η νίκη της Πόρτο με 1-0 επί της Μαρίτιμο. Γενικά, οι γηπεδούχοι είναι κάπως… μουδιασμένοι στην επιστροφή τους.

Από την άλλη, η Μποαβίστα δεν «καίγεται» ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι. Τη βρίσκουμε στην όγδοη θέση της κατάταξης με 35 βαθμούς. Μοιάζει… αδύνατο να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει και να υποβιβαστεί. Συνεπώς, δεν αγωνίζεται πλέον με άγχος και αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Προέρχεται από τη νίκη με 3-1 επί της Σετούμπαλ. Στον πρώτο γύρο είχε δυσκολέψει την Πόρτο, αλλά έχασε τελικά με 0-1.

Η Πόρτο είναι αυτή που έχει το μεγάλο κίνητρο. Γνωρίζει ότι πρέπει να προσέξει πολύ και να μη δικαιώσει δικαιώματα. Επιθετικά, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό. Περιμένουμε λοιπόν ένα «κλειστό» ματς. Το Under 2.5 στο 2.05 αποτελεί την επιλογή μας.

 

Βάζουν γκολ στη Σουηδία

Η τριάδα των προγνωστικών κλείνει με τη Σουπερέταν της Σουηδίας. Είναι το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας που μόλις έχει αρχίσει. Για την δεύτερη αγωνιστική, η Γιόνσεπινγκ θα παίξει εντός έδρας με τη Λιουνγκσκίλε.

Η Γιόνσεπινγκ θεωρείται από τους bookmakers ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, καλό όνομα και μπορεί να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις. Παρόλα αυτά, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης δεν μπόρεσε να πάρει κάτι. Αντιμετώπισε την ΓΚΑΪΣ εκτός έδρας, και έχασε με 1-0. Παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, και οι τελικές ήταν 7-21 υπέρ της! Δεν ήταν προσεκτική στην τελική προσπάθεια και το «πλήρωσε». Σήμερα θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

Με το… αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα και η Λιουνγκσκίλε. Βέβαια, έχει… αντίθετους στόχους σε σχέση με τη σημερινή της αντίπαλο. Οι στοιχηματικές τη θεωρούν υποψήφια για πτώση. Όμως, υπάρχουν ομάδες που φαίνεται να είναι χειρότερες από αυτή. Την πρώτη αγωνιστική, η Λιουνγκσκίλε υποδέχτηκε την Εργκρίτε και έχασε με 2-3. Μπροστά ήταν καλή, αλλά πίσω… έμπαζε. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη και απόψε, αφού έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία στην επίθεση.

Γενικά, δεν προβλέπεται να κλειστεί κάποια από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και θα αναζητήσουν τα γκολ της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν και αυτοί δίχτυα. Έτσι, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Μοιράσου το άρθρο!