Αθλητικά

22/06/2020 - 12:10

Στοίχημα: Παίζει τη «ζωή» της η Λεγκανές!

Παίξε Νόμιμα και με Ασφάλεια στην betrebels

Δευτέρα σήμερα (22/06), αλλά το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα έχει ενδιαφέροντες αγώνες! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα και μας προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Αρχικά, θα επικεντρωθούμε στην Ισπανία, και τη La Liga. Η Λεγκανές υποδέχεται τη Γρανάδα και «καίγεται» για τη νίκη. Εκτός αυτού, θα ασχοληθούμε και με το πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά και με το μπάσκετ! Έτσι, έχουμε στο σύνολό τους τρία σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να τα αναλύσουμε!

 

Χωρίς περιθώρια η Λεγκανές

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το πρωτάθλημα Ισπανίας. Για την 31η αγωνιστική, η Λεγκανές φιλοξενεί τη Γρανάδα. Το ματς θα γίνει στις 23:00 και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, κυρίως για τους γηπεδούχους.

Η Λεγκανές αυτήν τη στιγμή είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Έχει δώσει τρία παιχνίδια μετά τη διακοπή και δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε κανένα από αυτά. Έχασε από Βαγιαδολίδ και Μπαρτσελόνα, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μαγιόρκα. Με την τελευταία, έπαιξε την περασμένη αγωνιστική και έχανε με 1-0. Ωστόσο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Στη μάχη για την παραμονή, οφείλει να αξιοποιήσει την έδρα της. Απόψε λοιπόν, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα.

Η Γρανάδα από την άλλη, επέστρεψε δυναμικά αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοσή της. Κέρδισε τη Χετάφε, και ακολούθησε η ισοπαλία με τη Μπέτις (2-2) και η ήττα από τη Βιγιαρεάλ (0-1). Αυτό το αποτέλεσμα «πλήγωσε» τη Γρανάδα που μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη και η Βιγιαρεάλ είναι άμεση αντίπαλος. Δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και δυσκολεύεται γενικά εκτός έδρας. Δεν έχει εύκολο έργο σήμερα, ενώ παρουσιάζει σημαντικά κενά στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι παίζουν ουσιαστικά τη… ζωή τους, σε κάθε ματς από εδώ και πέρα. Αν δεν κερδίσουν σήμερα, η κατάσταση δυσκολεύει επικίνδυνα. Θεωρούμε ότι θα λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης και πάμε με τον «άσο» στο 2.43.

 

Για την κορυφή η Τραμπζονσπόρ

Στην Τουρκία, το πρωτάθλημα έχει πάρει «φωτιά» και βρίσκεται στην 28η αγωνιστική του. Η Τραμπζονσπόρ δοκιμάζεται στην έδρα της Αλάνιασπορ και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή.

Η Αλάνιασπορ έρχεται στο σημερινό ματς με δυνατή ψυχολογία, αφού πήρε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με την Αντάλιασπορ και τη διέλυσε με 4-0. Έτσι, θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε με ήττα και κακή εμφάνιση. Είχε δύσκολο αντίπαλο, την Μπασακσεχίρ, και ηττήθηκε με 2-0. Σίγουρα, το μυαλό των γηπεδούχων πλέον είναι περισσότερο στο κύπελλο. Είναι μεγάλο δέλεαρ ο τίτλος και ίσως το πρωτάθλημα να μπει λίγο στην… άκρη. Θέλει φυσικά να τα πάει καλά και εδώ, αλλά είναι πιθανό να επηρεαστεί.

Απεναντίας, η Τραμπζονσπόρ θέλει πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Είναι η ομάδα που εξασφάλισε το άλλο εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου. Πέρασε από την έδρα της Φενέρμπαχτσε με 1-3 και θα διεκδικήσει και εκείνη την κούπα. Τώρα όμως, οφείλει να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Με νίκη σήμερα πατάει κορυφή και θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Πάντως, έχει επιστρέψει σε πολύ καλή φόρμα, και αυτό φάνηκε σε αμφότερες τις διοργανώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι σε ποιότητα και έχουν πιο ισχυρό κίνητρο. Πιστεύουμε ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς και τους προτιμάμε με κάλυψη. Επιλέγουμε 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.85.

 

Στα... «σχοινιά» η Ρεάλ

Μεταφερόμαστε στο χώρο του μπάσκετ, και το ισπανικό πρωτάθλημα. Στον δεύτερο όμιλο της τελικής φάσης, η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με τη Βαλένθια. Έτσι όπως τα έκανε η «Βασίλισσα», τώρα… τρέχει!

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης υποτίμησε την Μπούργος και γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική. Έτσι, αν ηττηθεί και απόψε, και κερδίσει η Μπούργος, η Ρεάλ μένει εκτός Final-4! Πρόκειται για κάτι που ούτε θέλει να σκέφτεται η ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Επομένως, την περιμένουμε σήμερα σοβαρή και με το «μαχαίρι στα δόντια». Άλλωστε, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Βαλένθια και οφείλει να το αποδείξει αυτό και στο παρκέ.

Η Βαλένθια με τη σειρά της, παίζει μεν σήμερα στη φυσική της έδρα, αλλά το ματς είναι χωρίς κόσμο. Συνεπώς, μικρό το πλεονέκτημα που θα έχει. Έχει δείξει καλά στοιχεία στο μίνι πρωτάθλημα, κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα. Πρώτα, κέρδισε την Ανδόρα. Τη δεύτερη αγωνιστική, νίκησε τη Σαραγόσα με 89-71. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, ήταν πολύ καλή. Παίρνει πράγματα από τον Λόιντ και αυτό είναι ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας. Παρόλα αυτά, η Βαλένθια δεν παύει να έχει «ταβάνι».

Οι ομάδες δεν συγκρίνονται. Η Ρεάλ υπερέχει σε όλα και έχει ταρακουνηθεί πλέον για τα καλά. Η «Βασίλισσα» θα επιχειρήσει να επιβάλλει την τάξη σήμερα και τη στηρίζουμε. Ρεάλ Μαδρίτης -6.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Μοιράσου το άρθρο!