Αθλητικά

06/06/2020 - 12:17

Στοίχημα: Superleague, η Επιστροφή

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (06/06) έχει επιτέλους Superleague! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στο στοιχηματικό κομμάτι. Εκτός αυτού όμως, ασχολούμαστε και με άλλα πρωταθλήματα. Σε Γερμανία και Αυστρία συγκεκριμένα, υπάρχουν σημεία που μας… κινητοποίησαν.  Πριν αρχίσει η δράση, σας βοηθάμε να θυμηθείτε ξανά τη βαθμολογία σουπερ λιγκ αυτήν τη στιγμή! Ας περάσουμε τώρα στις προβλέψεις μας!

 

Αντέχει ο ΟΦΗ στο Χαριλάου

Ο Άρης στηρίζει πολλά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του στο «Βικελίδης». Συνεπώς, δεν θα… απολαύσει την επιστροφή στη δράση με τον τρόπο που θα την ήθελε. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βρουν τα πατήματά τους, όπως όλες οι ομάδες. Θα έχουν την απουσία του Χαβιέ Ματίγια στο κέντρο, με τον Ισπανό να είναι κομβικός παίκτης για τα πλάνα του Ένινγκ. Επιπλέον, τα όσα γίνονται εξωαγωνιστικά δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και το αγωνιστικό τμήμα. Ο Άρης υποδέχεται μια ομάδα που τον δυσκολεύει φέτος, καθώς έχει μια ήττα (εκτός) και μια ισοπαλία με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Είναι καλοί οι «κιτρινόμαυροι», αλλά η αποχή και το άδειο γήπεδο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες. Όπως και η απουσία του Ματίγια.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ είναι ένα σύνολο που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο φέτος, ειδικά στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας. Οι Κρητικοί τα πήγαν καλά απέναντι και στις μεγάλες ομάδες, δείχνοντας ότι δεν φοβούνται. Η διακοπή τους ευνόησε σε κάποια πράγματα, όπως οι επιστροφές σημαντικών τραυματιών. Ο Τσιλιανίδης θα απουσιάσει, αλλά γυρίζουν άλλοι κομβικοί ποδοσφαιριστές. Ο ΟΦΗ δεν κλείνεται πίσω και προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Χαριλάου είχε προηγηθεί με 0-1, για να πάρει τελικά το βαθμό (1-1). Θέλει να εκμεταλλευτεί το άδειο γήπεδο και να μπει θετικά στα πλέι-οφ.

Το ματς είναι αμφίρροπο. Οι ομάδες αναμένονται κάπως… μουδιασμένες, και αυτό βολεύει κυρίως τους φιλοξενούμενους. Ο ΟΦΗ έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Άρη και οι άδειες εξέδρες μπορούν να βοηθήσουν τους Κρητικούς. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.07.

 

Συνεχίζει… ακάθεκτη η Άιντραχτ

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία, και την Bundesliga. Η διοργάνωση βρίσκεται στην 30η αγωνιστική της και στις 16:30, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Μάιντς. Το ματς έχει βαθμολογική σημασία. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης λοιπόν, κινείται… καλά προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αρχικά, είχε το 3-3 με τη Φράιμπουργκ. Στη συνέχεια όμως, νίκησε με 1-2 τη Βόλφσμπουργκ και με 0-3 τη Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες και έχουν ξεφύγει με οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαν μπλέξει σε περιπέτειες εξαιτίας της κακής τους πορείας φέτος, αλλά δείχνουν να διώχνουν τα φαντάσματα. Φυσικά, δεν πρέπει να επαναπαυτούν. Είναι πρόβλημα ότι δεν εκμεταλλεύονται την έδρα τους και τώρα πρέπει να αρχίσουν να το κάνουν. 

 

Στην αντίπερα όχθη, η Μάιντς είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Για την ακρίβεια, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να παλέψει μέχρι τέλους για να σωθεί. Ειδικά από τη στιγμή που σήμερα έχει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ήταν 28 Φεβρουαρίου, όταν η Μάιντς κέρδισε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από τη Χοφενχάιμ. Γενικά, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Άιντραχτ, αλλά τώρα το μομέντουμ δεν την ευνοεί καθόλου.

 

Μπορεί οι δύο ομάδες να έφτασαν να έχουν τον ίδιο στόχο, αλλά η Άιντραχτ είναι ανώτερη.  Έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και δείχνει τελευταία να ανεβάζει στροφές. Πιστεύουμε μπορεί να κάνει άλμα παραμονής απόψε, και ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.05.

 

«Χτίζει» η Σεντ Πόλτεν

 

Ένα ακόμα πρωτάθλημα που μας ενδιαφέρει στοιχηματικά, είναι αυτό της Αυστρίας. Τα πλέι-άουτ έχουν ξεκινήσει και η Σεντ Πόλτεν φιλοξενεί την Αούστρια Βιέννης. Το ματς θα γίνει στις 18:00 και είναι κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους. Εμείς όμως… γέρνουμε προς μια μεριά.

 

Η Σεντ Πόλτεν πήρε βαθιά ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική. Υποδέχτηκε τη Βάτενς και τη διέλυσε με 5-0! Ήταν μια εμφατική νίκη για τους γηπεδούχους που έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τους. Ειδικότερα, δεν κέρδιζαν για οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Με αυτό το «τρίποντο» ξέφυγαν στο +2 από την τελευταία θέση, και έφτασαν στο -4 από την κορυφή. Ξέρουν ότι με νίκη σήμερα, κάνουν ακόμα ένα βήμα παραμονής και πλησιάζουν ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση! Φυσικά, η παραμονή εξακολουθεί να είναι ο πρωταρχικός στόχος της Σεντ Πόλτεν και το σημερινό ματς είναι κομβικό.

 

Η Αούστρια Βιέννης με τη σειρά της, φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι-άουτ. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν την πρωτιά για να διεκδικήσουν την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η εικόνα τους συνολικά τη φετινή σεζόν, δεν ήταν η αναμενόμενη. Στο τέλος της κανονικής περιόδου μετρούσαν έξι συνεχόμενες ισοπαλίες. Παρόλα αυτά, μπήκαν με το «δεξί» στα πλέι-άουτ χάρη στη νίκη με 1-0 επί της Αντμίρα. Τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν αποδειχθεί «πληγή» για την Αούστρια. Είναι χαρακτηριστικό, ότι αγνοεί τη νίκη στα 10 από τα 11 τελευταία ματς μακριά από το «σπίτι» της! Ο απολογισμός της σε αυτά είναι 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αυτό το μειονέκτημα δεν αποκλείεται να το πληρώσει. Σήμερα δεν έχει εύκολο έργο.

 

Η 5άρα της περασμένης αγωνιστικής ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων. Η Σεντ Πόλτεν δεν… τρομάζει από την Αούστρια και θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που βγάζει εκτός έδρας. Θα εμπιστευτούμε με κάλυψη τη Σεντ Πόλτεν. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.25.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

 

Μοιράσου το άρθρο!