Αθλητικά

22/12/2011 - 21:59

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιάδα Κερατσινίου - Αιολικός Μυτιλήνης

yle="text-align:justify;">Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιάδα Κερατσινίου - Αιολικός Μυτιλήνης

Το Δ.Σ. της ομάδας, θέτοντας ως προτεραιότητα την επιβράβευση των καλών διαιτησιών, είναι σε θέση να χαιρετήσει την άψογη χθεσινή διαιτησία του κ. Κων. Αντωνίου και των βοηθών του κ.κ. Νικ. Τσαγκάρη και Παν. Γεωργακόπουλου (συνδέσμου Αθηνών).

Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το χιλιοταλαιπωρημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο, διώχνουν τις οποιεσδήποτε σκιές που το βαρύνουν και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον και ειδικότερα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.

Ευχή όλων μας, είναι να συνεχιστούν τέτοιας ποιότητας διαιτησίες και στο μέλλον, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για ολόκληρο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Για να διώξουμε και οιεσδήποτε υποψίες για τη σκοπιμότητα αυτής μας, της δήλωσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια συγχαρητήρια ανακοίνωση κάναμε και στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας, που ηττηθήκαμε από την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας.

Μοιράσου το άρθρο!