Αθλητικά

27/05/2020 - 16:25

Συνάντηση Β. Χοχλάκα με την «Άρσις Λέσβου» και.. ένας ιδιότυπος αγώνας

Συνάντηση με τον προπονητή και τους αθλητές της «Άρσις Λέσβου», πραγματοποίησε η πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει ο προπονητής της «Άρσις Λέσβου», Σπύρος Κοντογιάννης, να διοργανώσει αγώνες με τίτλο «Corona Telegames».

Με τη βοήθεια μιας κάμερας και ενός υπολογιστή, για το αδιάβλητο της διαδικασίας, οι κριτές βλέπουν τις προσπάθειες απευθείας, ενώ σαν σε κανονικό αγώνα δηλώνονται από πριν οι προσπάθειες αρασέ και ζετέ που θα επιχειρηθούν κάθε φορά.

Στον ιδιότυπο αυτόν αγώνα έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες της «Άρσις Λέσβου», καθώς και άλλων συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επίπεδο άρσης βαρών, τέτοιο αθλητικό γεγονός πραγματοποιείται για πρώτη φορά και αναμφίβολα, το ότι η ιδέα ξεκίνησε από τη Λέσβο έχει τη σημασία του.

Ο προπονητής του συλλόγου και οι αθλητές, Άγγελος Δεμερτζής και Ευθύμης Στυψιανός, αντίστοιχα, είχαν εποικοδομητική συζήτηση με τη Βάσω Χοχλάκα, για ζητήματα που τους απασχολούν.

Μοιράσου το άρθρο!