Αθλητικά

23/04/2024 - 08:52

Συνάντηση Κεντέρη με Κουτουλάκη και Χριστόφα στη Μυτιλήνη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη, ταξίδεψε ο Κώστας Κεντέρης την περασμένη Παρασκευή (19/4) για μια σειρά συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς. Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κατά την παραμονή του στη Λέσβο, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και τον δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στις ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Οι δράσεις αυτές προσβλέπουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στα νησιά της Λέσβου και της Λήμνου καθώς και στην προβολής τους.

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι σχετικές ενέργειες και στόχοι.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας με τον Μανώλη Κουτουλάκη βρέθηκαν και οι επικείμενοι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, που θα γίνουν στη Λέρο στις 12/10.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο!