Αθλητικά

21/11/2012 - 10:15

Συνδέσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας: το Λεσβιακό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει

Συνδέσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας:

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ


Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο σβήνει ο αγαπητός σε όλη την Ελλάδα ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας. Άνθρωποι ανεύθυνοι, χωρίς στόχους, χωρίς ιδεολογία, ποδοσφαιρικά ανίκανοι, έχουν εισχωρίσει τα τελευταία χρόνια (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) σ' αυτήν την ομάδα, που γέννησε στρατιές φιλάθλων, ακόμα και σήμερα που είμαστε ένα βήμα από την ολοκληρωτική καταστροφή μας.


Ποιος, ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ που κάποτε στα ένδοξα χρόνια μας, οι ομάδες των Αθηνών στη Β' Εθνική παρακαλούσαν να παίζουνε με εμάς για να πουλήσουν επιπλέον εκατοντάδες εισιτηρίων.


Ερχόντουσαν στο γήπεδο, φίλαθλοι άλλων ομάδων για να θαυμάσουν το μεγαλείο αυτής της ομάδας.


Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα, στην πραγματικότητα, σε αυτό που βιώνουμε χρόνια τώρα και καταπίνουμε τον πόνο μας. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς διοικητική υπόσταση με ανθρώπους επικίνδυνους και άσχετους για το χώρο, για τ οποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτό, ζούμε το δικό μας εφιάλτη που κάθε καλοκαίρι δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα και υπό ποιες συνθήκες. Έλεος πια. Ήρθε η ώρα που πρέπει να μπει ένα τέλος. Δεν ανεχόμαστε πλέον άλλον εξευτελισμό. Αρκετά καρπωθήκατε όλοι σας τόσα χρόνια και κάνατε τον ΑΙΟΛΙΚΟ σκαλοπάτι για την προσωπική σας λεζάντα και το προσωπικό σας γινάτι. Ήρθε η ώρα να πάτε σπίτια σας κύριοι. Πολύ περισσότερο από όλους, πρέπει να καταλάβουμε και εμείς οι αγνοί φίλαθλοι, το πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή που πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να πούμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να υπάρξει κοινή αποδοχή και από τις δυο διοικήσεις. Πρέπει και τα δυο "στρατόπεδα" να πάρουνε την ιστορική απόφαση που θα σημάνει την πραγματική αναγέννηση του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου. Ενωμένοι και οι δυο μπορούμε να μεγαλουργήσουμε.


Κύριε Μιχαλάκη, δεν σας ξέρουμε, ούτε σας έχουμε δει ποτέ. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Βλέπετε και εσείς ότι μόνος σας δε γίνεται τίποτα. Πετάτε την προσωπική σας περιουσία στη θάλασσα. Καθίστε λοιπόν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι υγιείς παράγοντες του νησιού το συντομότερο δυνατόν, αποβάλλετε από πάνω σας τους εγωισμούς και τις λαικίστικες αντιπαλότητες και συμφιλιωθείτε για το καλό όλων μας.


Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι και πολλοί άλλοι φίλοι της ΑΕΛΚ αλλά και των απανταχού της Γης Μυτιληνιών, επιζητούνε εναγωνίως αυτή την ιστορική στιγμή που θα γίνει το πάντρεμα δυο συλλόγων που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Αυτό που μας χωρίζει αυτή τη στιγμή, είναι μόνο το όνομα που άμα πρυτανεύσει η λογική, θα βρεθεί και η λύση.


Μας δίνεται λοιπόν η μοναδική ευκαιρία, η ανεπανάληπτη θα λέγαμε ευκαιρία, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα χρονικά του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου, μια ομάδα στην Α' Εθνική (Superleague).
Εάν χαθεί αυτή η ευκαιρία, αυτή τη φορά για διάφορους λόγους, να ξέρετε ότι όλοι σας, μηδενός εξαιρουμένου, θα είστε υπεύθυνοι για αυτή την απώλεια.


Μετά τιμής
Για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας
Ο Πρόεδρος Βαλαβάνης Γεώργιος
Ο Αντιπρόεδρος Φυλακτός Παναγιώτης

Μοιράσου το άρθρο!