Αθλητικά

17/02/2020 - 08:30

Τεστ και εκδηλώσεις στο Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ ο κ. Βασίλης Τζανίνης μέλος της προπονητικής ομάδας για τους αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Τα αποτελέσματα στα τεστ που έκαναν οι αθλητές ήταν πολύ ενθαρρυντικά για την εξέλιξη τους και την μέχρι τώρα επίτευξη των αθλητικών τους στόχων.  Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες να συνεχίσουν τη προσπάθεια, καθώς με αυτό τον τρόπο έρχεται και η καλύτερη ανταμοιβή.

Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του ΝΟΜ, όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας αλλά και η απονομή αναμνηστικών στους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

 Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο ΔΣ.  Θα ακολουθήσει συνεδρίαση του υπό σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκλεγέντες θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ του ΝΟΜ.

Μοιράσου το άρθρο!