Αθλητικά

10/02/2020 - 06:21

Θύελλα Ραφήνας - Αιολικός 3-1: Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Δεν κατάφερε ο Αιολικός και γνώρισε την ήττα στο έκτος έδρας παιχνίδι απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας που όπως φάνηκε ήθελε περισσότερο αυτό το παιχνίδι.

Επέστρεψε στο «σπίτι» της, ήθελε πολύ να νικήσει και τελικά το κατάφερε η Θύελλα Ραφήνας που επικράτησε του Αιολικού  με 3-1.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, δείχνοντας τη θέληση τους για τη νίκη με τους γηπεδούχους  στο 14′  να ανοίγουν το σκορ όταν Μανδύλης και Χαρακτίδης εκτέλεσαν έξυπνα το φάουλ ο τελευταίος έκανε την σέντρα και ο  προωθημένος Σνατίκου άνοιξε το σκορ από κοντά για τη Θύελλα (1-0).

Ο Αιολικός όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και  αφού στο 44′ ο Σουλτανίδης πλάσαρε άστοχα τον Βρονταρά, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα  πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους, με κεφαλιά του πρώτου σκόρερ Δημήτρη Μπουρούς έπειτα από σέντρα του Λαμπράκη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Πάντου.

Στο 55′ ο προπονητής της Θύελλας Ν. Μεσολόγγης έκανε την κίνηση ματ του αγώνα περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μπουντάκη που χρειάστηκε δέκα περίπου δευτερόλεπτα για να σκοράρει κάνοντας το 2-1.

Στο 70′ ο Κανελλόπουλος μετά από προσπάθεια του Μπουντάκη έκανε το 3-1.

Ο Αιολικός στο δεύτερο μέρος δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει με τους γηπεδούχους να χάνουν και άλλες ευκαιρίες με το Βρονταρά να λέει όχι. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους της Ραφήνας να σφραγίζουν ουσιαστικά την παραμονή τους στο πρωτάθλημα.

Φάσεις και γκολ

ΓΚΟΟΟΛ! Στο 13ο λεπτό μετά από σέντρα του Χαρακτίδη και μετά από σύγχυση στα αντίπαλα καρέ ο προωθημένος Σαντίκου άνοιξε το σκορ για τους Λιγνιτωρύχους 1-0

Στο 35΄ έφυγε μόνος από αριστερά ο Σουλτανίδης, έπεσε όμως στα πόδια του ο Βουτσαράς και αποσόβησε την εστία του

Στο 44΄ πάλι η Θύελλα έφθασε κοντά στο γκολ με τον ίδιο παίκτη τον Σουλτανίδη, που επιχείρησε με “λόμπα” να κρεμάσει τον τερματοφύλακα των νησιωτών αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ

ΓΚΟΟΟΛ! Ο Μπουρούς στην μοναδική κλασσική ευκαιρία που είχε ο Αιολικός στο πρώτο 45λεπτο με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έγραψε το 1-1

ΓΚΟΟΟΛ! Ο νεοεισελθών Μπουντάκης από κοντά στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Βρονταρά κάνοντας το 2-1

Στο 57΄ κόντρα στον Σαντίκου πρόλαβε ο Πάντος να “αρπάξει” τη μπάλα γιατί από το… πουθενά παραλίγο να μπει αυτογκολ

Στο 62΄ φωνάζουν οι Θυελλιώτες για ένα μαρκάρισμα του Βρονταρά στον Σουλτανίδη, όμως ο ρέφερι από τον Πειραιά, ο Π. Λεμπέσης έδειξε “παίζεται”

Στο 65΄ δυνατή κεφαλιά του Γεραγωτέλλη μπλόκαρε ο κίπερ των φιλοξενούμενων

ΓΚΟΟΟΛ! Ο δαιμόνιος Μπουντάκης επιχείρησε μπάσιμο από τα πλάγια σέντραρε παράλληλα με την εστία του Αιολικού και ο Κανελλόπουλος από κοντά έκανε το 3-1 στο 67’

Στο 79΄ μετά από σλάλομ ο Σουλτανίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Βουτσαρά, ο τερματοφύλακας του Αιολικού  “βούτηξε” στα πόδια του επιθετικού της Θύελλας του έκλεισε το οπτικό πεδίο κι έτσι το σουτ που επιχείρησε βρήκε στα σώματα των αμυντικών

Στο 85΄ από λάθος του Ντόσκα, ο Καλαφάτης “κλώτσησε” μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ

Στο 90΄ ο Μπουντάκης επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πάνω από τα δοκάρια του πολύ καλού Βουτσαρά

Άργησε να βγάλει κάρτες ο διαιτητής Π. Λεμπέσης, αλλά μετά μοίρασε σε όλο τον κόσμο κίτρινες. Βοηθοί ήταν από τον ίδιο Σύνδεσμο (Πειραιά) οι Π. Χρηστάκος και Ι. Καρακελές.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΘΥΕΛΛΑ (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης (53΄ Μπουντάκης), Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Σνατίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (82΄ Ζέκιο), Ντόσκας, Κανελλόπουλος (77΄ Ματσαδές), Δημητρίου, Σουλτανίδης (87΄ Τσάκωνας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης (80΄ Γριλιανός), Μπάρκας, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Τσίπας (68΄ Μπατίς), Αλαγιάννης (57΄ Καλαφάτης), Μπουρούς, Λαμπράκης.

 

 πηγη: https://athlitikometopostoaigaio.wordpress.com/
Κώστας Σουφλιάς

Μοιράσου το άρθρο!