Αθλητικά

11/09/2013 - 21:06

Τουρνουά Τένις, Νεάπολη: Στα προημιτελικά Στεφάνου, Καΐρη, Σάκκαρη

Συνεχίστηκαν σήμερα Τετάρτη 11/9/2013 οι αγώνες του δεύτερου γύρου του Κυρίως Ταμπλό του 8ου  κατά σειρά Διεθνούς Τουρνουά Τένις που γίνεται στο Κέντρο Αντισφαίρισης Ν. Λέσβου στη Νεάπολη Μυτιλήνης – εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ.

            Η επίσημη ονομασία των αγώνων είναι «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000».

            Στους σημερινούς αγώνες η Σουηδέζα Μπέατρις Σέντερμαρκ απέκλεισε την Ιωάννα Μαρκεσίνη με 6-4, 6-0, η Σταματία Φαφαλιού γνώρισε την ήττα από την Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία με 6-0,6-4 και η δεκαπεντάχρονη Ελένη Χριστοφή ηττήθηκε από την πολύ πιο έμπειρη Ελβετίδα Λίζα Σαμπίνο με 7-5, 6-0 παρόλο που προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο σετ.

            Αντίθετα μεγάλες νίκες που τους εξασφάλισαν την συμμετοχή στα ημιτελικά πέτυχαν: η Αγνή Στεφάνου επί της Τσέχας Τερέζα Χέιλοβα με 6-2, 6-2, η Αγγελική Καίρη επί της Λάουρας Ντάιγκμαν από την Μ. Βρετανία με 7-6(5), 6-4 μετά από συναρπαστικό αγώνα και η Μαρία Σάκκαρη που χρειάστηκε την ένθερμη υποστήριξη του κοινού για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαμάνθα Πάουερς από τις ΗΠΑ με 2-6, 6-2, 6-2.

            Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους προημιτελικούς του μονού, και τον τελικό του διπλού. Στις 1μ.μ. η Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Άσλεϋ Μέρντοκ από τις ΗΠΑ και η Βελγίδα Κλάρτγιε Λίμπενς θα αγωνιστεί εναντίον της Λίζα Σαμπίνο από την Ελβετία.  Στις 2.30μ.μ. η Αγνή Στεφάνου θα αντιμετωπίσει την Μπέατρις Σέντερμαρκ από την Σουηδία. Στις 3μ.μ. η Αγγελική Καίρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρία Σάκκαρη σε έναν αγώνα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα δώσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό σε μία από τις δύο ελληνίδες αθλήτριες. Τέλος στις 5μ.μ. οι Ντάιγκμαν/Σαμπίνο και οι Μέρντοκ/Ραζκίεβιτς θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο στο διπλό.

            

Μοιράσου το άρθρο!