Αθλητικά

29/12/2011 - 21:32

«Τριάρα» μεταγραφών στον Αιολικό

yle="text-align:justify;">Τρεις αξιόλογες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αιολικός προκειμένου να ενισχυθεί για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μετά τη ξαφνική λύση συνεργασίας με τον Καλαϊτζίδη, ο Αιολικός απέκτησε τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο 29χρονος πορτιέρο μετρά 47 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική και έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Καλλιθέα, την Αναγέννηση Άρτας και τον Πατραϊκό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στη Μυτιλήνη και περιμένει να ξεκινήσει στη νέα του ομάδα.

Προσθήκη και στην αμυντική γραμμή έκανε ωστόσο η ομάδα της Λέσβου, με τον Παναγιώτη Ζώνα, που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Β’ Εθνική με τον Θρασύβουλο, ενώ ο 27χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στο Λεβαδειακό, τη Λαμία, τον Παναργειακό, τον ΠΑΟ Ρουφ και το Βύζαντα Μεγάρων.

Τις μεταγραφές για την ώρα ολοκλήρωσε ο Αιολικός με την απόκτηση του Βασίλη Ντάκουλα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με την Καλλονή και έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Εορδαϊκού και του Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Τα νέα αποκτήματα θα ενταχθούν στο ποδοσφαιρικό δυναμικό την 1η Ιανουαρίου και όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθούν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, με την απόκτηση σίγουρα κι ενός επιθετικού.

 

πηγη: onsports.gr

Μοιράσου το άρθρο!