Αθλητικά

12/10/2022 - 12:53

Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα στη χθεσινή… ξηρασία

Ο Κωστής Μητσέας επιστρέφει

Μετά το χθεσινό… σοκαριστικό 8/8 Under 2.5 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, απόψε θα ζητήσω τα γκολ. Στην Ιταλία Η εξαιρετική φέτος Νάπολι κοντράρεται με τον πάντοτε υπολογίσιμο Άγιαξ.

 

Νάπολι – Άγιαξ: G/G & Over 3.5, στο 3.19

Πανδαισία τερμάτων στο πρώτο ματς, κυρίως από τη Νάπολι, η οποία υποχρέωσε τον Άγιαξ στην πιο «βαριά» εντός έδρας ήττα της ιστορίας του (6-1). Η ιταλική ομάδα είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, προέρχεται από 8 σερί νίκες και συνολική φετινή επίδοση 10-2-0! Εντυπωσιάζει ο ρυθμός που σκοράρει, η παραγωγικότητά της καλύπτει και τα κενά στην άμυνα. Ο Άγιαξ δεν πατάει καλά. Ακόμα και στο πρωτάθλημα που κέρδισε 4-2 τη Φόλενταμ, τερματίζοντας σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3) τα είδε… όλα για να κερδίσει. Έχει χάσει την αμυντική του σταθερότητα και σε αντίθεση με τη Νάπολι σε αυτόν δεν φτάνει η επιθετική του παραγωγικότητα. Θεωρητικά αυτός είναι που «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη απόψε, οπότε θα πρέπει να ρισκάρει.

 

Η αναλυτική κριτική και αξιολόγηση της στοιχιμαν

 

Δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτό το ματς θα μοιάσει με τα χθεσινά και δεν θα έχει γκολ. Σε σούπερ (Ενισχυμένη*) απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν μίνιμουμ 4 γκολ, θα μπει στις επιλογές μου.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μοιράσου το άρθρο!