Αθλητικά

31/07/2015 - 10:43

Βιτσένζα - Καλλονή 1-0

Δεν τα κατάφερε η Καλλονή  στο τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Βιτσένζα στο Στάδιο Ρομέο Μέντι της ομώνυμης πόλης. Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 10' δέχτηκε το γκολ από αμυντική μας αδράνεια. Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές μας ισορρόπησαν, βγήκαν στην επίθεση ενώ είχαμε και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ελλακόπουλο το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βιτσένζα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, περιόρισε το παιχνίδι του αντιπάλου και μόνο σε μία φάση απειλήθηκε η εστία μας ωστόσο η επιθετική μας λειτουργία δεν έφερε κάποιο τέρμα. 

 

 

Δηλώσεις Θαλή Θεοδωρίδη
 
Μας δόθηκε η ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι να τσεκάρουμε το βαθμό ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν είχαν πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια. Όντως κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι με την ανάλογη προσπάθεια στη συνέχεια θα μπορεί η ομάδα να στηρίζεται και σε αυτούς. Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα και έχοντας κατανοήσει οι παίκτες μας τον τρόπο που θέλουμε να επιτιθόμαστε και να αμυνόμαστε, στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε το βαθμό ετοιμότητας που επιθυμούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
 
Σκόρερ: 10' Γκατο
 
ΚΑΛΛΟΝΗ
 
Χογκ (46' Δαύκος), Αντέτζο (60' Γιώργου), Τσαμπούρης (54' Βαλιός), Κρολ (46' Ουνγιαλίδης), Ούκα (70' Αναστασιάδης), (70' Χατζηδημητρίου), Γιουκαρής (46' Μανούσος), Γεωργίου (46΄Κειτά), Ελλακόπουλος (75' Λαμπράκης)
 
ΒΙΤΣΕΝΖΑ
 
Αρχική ενδεκάδα
 
Marcone, Sampirisi, Brighenti, Mantovani, D’Elia, Gagiardini, Pazienza, Cinelli, Vita, Pettinari, Gatto.
 
Στον πάγκο Belogravic, El Hasni, Magri, Pinato, Sbrissa, Corticchia, Gora, Cecconello, Giacomelli, Raicevic

Μοιράσου το άρθρο!