Αθλητικά

21/07/2015 - 13:37

Υδατοσφαιριστές παλικάρια... πρόκριση κι ας είναι κλειστό το κολυμβητήριο Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;">Το Συμβούλιο της Δ/Κ Μυτιλήνης συγχαίρει την ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του  Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, για την εξαίρετη πορεία και την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε μία συγκυρία, όπου το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο του νησιού δεν είχε την “πολυτέλεια” να προπονείται σε κολυμβητήριο, με τους αθλητές του να βρίσκονται σε προπονητική και αγωνιστική “αργία” επί τρία και πλέον συναπτά έτη και με  πολλούς υδατοσφαιριστές του να έχουν εγκαταλείψει το σύλλογο, ο Ν.Ο.Μ. τα κατάφερε.

Με ένα μήνα προπόνηση εντός θαλάσσης, σε αυτοσχέδιο κολυμβητήριο στην πλαζ Τσαμάκια που θυμίζει εποχές δεκαετιών 1950 και 1960, οι πολίστες του Γιώργου Δάλλα επέστρεψαν από την Αθήνα, φέρνοντας μαζί τους μια ανέλπιστη πρόκριση. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, είναι ένας διόλου ευκαταφρόνητος απολογισμός, αν αναλογιστούμε τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες επιτεύχθηκε.   

Αξίζουν πράγματι, πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητές και εφόρους υδατοσφαίρισης, για το επίτευγμά τους.

 

Το Συμβούλιο της πόλης μας, είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου, ώστε μαζί με τη Δημοτική Αρχή του Σπύρου Γαληνού και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς, να βρεθεί επιτέλους η βέλτιστη λύση στο πολύκροτο θέμα του κολυμβητηρίου, που εδώ και χρόνια στερείται η πόλη μας.

Ο Πρόεδρος Μυτιλήνης,                                              Ο Γραμματέας του Συμβουλίου

  

 

   Πάνος Μιχ. Πίτσιος                                                               Γιώργος Καρίνος

 

-------------------------


Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο από το αρχείο του Lesvosnews.net
 

 

Κατασκευή νέου κολυμβητηρίου στη Μυτιλήνη – αξιοποίηση εγκαταστάσεων Ν.Ο.Μ.

Μοιράσου το άρθρο!