Αθλητικά

30/09/2020 - 19:46

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και των Σωματείων της

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και των Σωματείων της παραχώρησε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΕΠΣΛ την Τρίτη 30.09.2020.

Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρέδωσε το υλικό στον Πρόεδρο της Ένωσης Σταύρο Ψαρρόπουλο και στον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Σάλτα, τιμώντας τον παράλληλα με αναμνηστικό δώρο για την προσφορά του στο Λεσβιακό αθλητισμό.  Παράλληλα ενημερώθηκε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία λόγω της κατάστασης με την πανδημία και των νέων συνθηκών που θα υπάρχουν φέτος στους αγώνες.  

Ο κ. Ψαρρόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μουτζούρη για την τιμή που του έγινε, έκανε την παρακάτω δήλωση: « Χαίρομαι ιδιαίτερα  καθώς ο Περιφερειάρχης είναι από τους ανθρώπους που ακούνε και στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια. Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση του στην παραχώρηση υγειονομικού υλικού αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού. Έχουμε άριστη συνεργασία και θα συνεχίσουμε με γνώμονα το καλό των σωματείων και τον παραγόντων  που περνάνε δύσκολα αυτή την περίοδο». 

Μοιράσου το άρθρο!