Αθλητικά

28/08/2013 - 04:37

«Ζωντανεύει» το στάδιο της Καλλονής... όχι από το Δήμο Λέσβου αλλά από την ΑΕΛΚ Κ20

Τ

ο Στάδιο Κ.Κεντέρης στην Καλλονή, ήταν από την ίδρυση της ΑΕΛΚ, η φυσική έδρα της ομάδας. Εδώ και δυο χρόνια όμως, η ομάδα μετανάστευσε στην Μυτιλήνη, έχοντας την έδρα της εκεί.

Έτσι η φυσική έδρα της ομάδας ουσιαστικά «στοίχειωσε» καθώς δεν πραγματοποιούνταν κανένας αγώνας εκεί, και όπως ήταν φυσικό ερήμωσε.

Σε αυτό το γήπεδο η ΑΕΛΚ πανηγύρισε μεγάλες και ιστορικές ανόδους, κατέκτησε κύπελλα, πρωταθλήματα, αλλά και «μάτωσε» για να φτάσει στο σημερινό της επίπεδο. Ο κόσμος της πανηγύρισε, έκλαψε χειροκρότησε.

Τώρα, ύστερα από 2 χρόνια, το «Κ.Κεντέρης» στην Καλλονή, ζωντανεύει και πάλι με την ΑΕΛΚ Κ20!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ αποφάσισε, η έδρα της ομάδας Κ20 να είναι στην Καλλονή για το φετινό πρωτάθλημα στο οποίο η ομάδα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έτσι το λεκανοπέδιο της Καλλονής θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας, και τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, που έχουν στη σύνθεση τους παίκτες από τις εθνικές μας ομάδες στις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Καλλονή.

Παράλληλα βεβαίως θα μπορεί να ενισχύει και την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Γαβαλά.

Το γήπεδο της Καλλονής μάλιστα, θα υποστεί και κάποιες βελτιώσεις από την ΠΑΕ ειδικότερα στον χλοοτάπητα του, ώστε να είναι κατάλληλο για την σεζόν που θα αγωνιστεί η ομάδα.

 

πηγη: pamesport.gr

Μοιράσου το άρθρο!