Βιβλίο

05/03/2023 - 17:30

Παρουσίαση 19 συγγραφέων στο Αναγνωστήριο Αγιάσου!

Πρόσκληση Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Ανάπτυξη» σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα  «Visit Agiasos» στο πλαίσιο ολοκλήρωσης υλοποίησης της πρότασης «Ανοίγει ένα βιβλίο κλείνει μια πόρτα μοναξιάς», σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5/03/2023, και ώρα 17:30 στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του.

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να συστήσουμε στο ευρύ κοινό τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη δράση της Φιλαναγνωσίας εμπράκτως. Πιο συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των 19 συγγραφέων, την κριτική επιτροπή Φιλολόγων καθώς και των συμμετεχόντων στην εικονογράφηση του πρωτότυπου τόμου που θα εκδώσει το Αναγνωστήριο. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν μαζί μας δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.   Ενώ παράλληλα το γεγονός θα μεταδοθεί live μέσω του καναλιού YouTube της Visit Agiasos 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν, η κ. Αναστασία Ζήση, Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και η κ. Κλειώ Χατζηδανιήλ, Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που θα μιλήσουν για την εκπαιδευτική παράδοση της Αγιάσου,   τα οφέλη της Φιλαναγνωσίας καθώς και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δράσης σε γενικότερο πλαίσιο. 

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση ανταλλαγής απόψεων για την αξία του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μοιράσου το άρθρο!