Εκπαίδευση

01/02/2012 - 00:46

Λέσβος:Μας τέλειωσε το πετρέλαιο! Υπάρχει λύση: κλείνουμε τα σχολεία!

yle="text-align:justify;">
Κλειστά παρέμειναν και σήμερα αρκετά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Λέσβο λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Στα περισσότερα σχολεία λόγω του παγετού δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν τα καλοριφέρ ενώ σε άλλα έχει τελειώσει το πετρέλαιο όπως στο νηπιαγωγείο Παναγιούδας.

Κλειστό και  το σχολείο Αγιάσου καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του χαλασμένου καυστήρα. Κλειστά παρέμειναν τα νηπιαγωγεία 2ο και 4ο Μυτιλήνης , Μανταμάδου , Μόριας, Πελόπης, Στύψης, Παναγιούδας και τα Δημοτικά Αγιασου Μεγαλοχωρίου και η μία πτέρυγα του 6ου Δημοτικού Σχολείο Μυτιλήνης.

Εν τω μεταξύ λόγω του παγετού προβλήματα δημιουργήθηκαν το πρωί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Λέσβου όπου έσπευσαν Δήμος και Περιφέρεια για την ρίψη αλατιού. Προβλήματα από παγετό σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο στο Αμπελικό , στα Βασιλικά, και σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου στο ύψος της Μονής Υψηλού, αλλά και μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης όπου σε ορισμένα σημεία είτε είχαν σπάσει σωλήνες νερού είτε πολίτες είχαν ρίξει νερά.

Σύνταξη: Μυρσίνη Τζινέλλη/ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

--------------------------------------

κάντε like στην επίσημη σελίδας του Lesvosnews στο Facebook

--

Μοιράσου το άρθρο!