Εκπαίδευση

06/06/2013 - 07:31

Το 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης άλλαξε... Χρώμα, ζωγραφιές, δημιουργιές!

yle="text-align: justify;">Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης στην προσπάθεια τους να αναδείξουν το Σχολείου τους, να το κάνουν πιο ευχάριστο και θελκτικό τις τόσες ώρες που ζουν μέσα σε αυτό, και μέσα   στα πλαίσια του προγράμματος COMENIUS που τρέχει στο Σχολείο τους ζωγράφισαν τους εσωτερικούς τοίχους , με έντονα χρώματα και σχέδια.


Τα σχέδια τους παρμένα από παραμύθια και μυθολογία και φτιαγμένα  με  μεράκι και φαντασία που μόνο τα παιδιά έχουν, με την οικονομική υποστήριξη του προγράμματος, άλλαξαν την όψη του Σχολείου τους.


 Έτσι το Σχολείο και οι μαθητές του, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν  σε ένα χαρούμενο και ευχάριστο περιβάλλον τους νέους συμμαθητές τους που θα έλθουν από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης με ένα χαμόγελο  για την νέα σχολική χρονιά 2013-14.


"Το έργο αυτό  θα το συνεχίσουμε αν τα  παιδιά  θέλουν και συμφωνούν,  οπότε το Σχολείο θα είναι μια γκαλερί που θα την χαίρονται ακριβώς αυτοί που την δημιούργησαν." , αναφέρει ο διευθυντής του 5ου Γυμνασίου κ. Σουγλάνης Μιλτιάδης.


 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα παιδιά εργάστηκαν μόνα τους και δεν χάθηκαν ώρες από το ωρολόγιο πρόγραμμα του Σχολείου τους γιαυτό είναι σε θέση να καμαρώνουν το έργο τους πολύ περήφανα για αυτό .

Μοιράσου το άρθρο!