Εκπαίδευση

04/03/2021 - 17:51

7 καθηγητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού, Ισότητας των Φύλων και Δια Βίου Μάθησης Ζαχαρώ Ιωακείμ, ευχαριστούν θερμά τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τους καθηγητές για την άρτια λειτουργία του νεοϊδρυθέντος από τον Δήμο, Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δυτικής Λέσβου ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2021 και στον ένα μήνα λειτουργίας του, ήδη φοιτούν 20 μαθητές με τις νέες αιτήσεις συμμετοχής να αυξάνονται καθημερινά.

Οι μαθητές προέρχονται από διάφορες βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία Covid-19.

Αυτή τη στιγμή διδάσκουν επτά (7) καθηγητές, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται και επιπλέον καθηγητές προκειμένου να καλυφθούν ει δυνατόν περισσότερες ανάγκες για τους μαθητές.

Τα μαθήματα τα οποία διδάσκονται προς το παρόν είναι τα εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Τρίτη Δημοτικού: Γλώσσα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Α΄ Γυμνασίου: Αρχαία Ελληνικά

Β΄ Γυμνασίου: Χημεία, Ιστορία, Μαθηματικά

Γ΄ Γυμνασίου: Αρχαία Ελληνικά, Έκθεση

ΛΥΚΕΙΟ

Β΄ Λυκείου: Έκθεση, Ιστορία

Γ΄ Λυκείου: Ιστορία

Από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου γίνεται ακόμη γνωστό ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που θα ήθελαν να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στο τηλέφωνο 22533-50221. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο υπάλληλος Αργύρης Χατζημαλλής.

Μοιράσου το άρθρο!