Εκπαίδευση

17/04/2019 - 08:38

Δεν είναι φάρσα... Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πουλάει αναμνηστικά δωράκια. Πάρε κόσμε

Γιατί να μην είναι το Πανεπιστήμιο και επιχείρηση; Γιατί να "πουλάει" μόνο γνώσεις; Για παράδειγμα ας πουλάει και τσάντες, είδη ένδυσης, κοσμήματα, είδη δώρων! Όπως τα μαγαζιά σε τουριστικές περιοχές! Και επειδή το Πανεπιστήμιο αγαπάει την τεχνολογία έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα. Περισσότερα στο δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπου με χαρά ανακοινώνει τα νέα σχέδια!

Ολοκληρώθηκε η σχεδίαση και δημιουργία των νέων αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω διαδικτύου. H δημιουργία των νέων αναμνηστικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι αποτέλεσμα εσωτερικής πρόσκλησης στην πανεπιστημιακή κοινότητα με θέμα «Σχεδιάστε τα Αναμνηστικά Είδη του Πανεπιστημίου Αιγαίου», με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών του Ιδρύματος. Συνολικά υποβλήθηκαν δεκαπέντε προτάσεις και η Επιτροπή Αξιολόγησης απένειμε ομόφωνα το βραβείο στην κα Ειρήνη Γκέλη, απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Τα σχεδιαστικά μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν  προέκυψαν από την μελέτη διαφόρων πολιτιστικών στοιχείων των νησιών του Αιγαίου και εφαρμόστηκαν στη συλλογή των αναμνηστικών αντικειμένων. Στον διαδικτυακό τόπο www.aegeanstore.gr διατίθενται στυλό, μπλοκ σημειώσεων, κούπες, καρφίτσες πέτου, σακίδια πλάτης, ομπρέλες, υφασμάτινες τσάντες, t-shirt, φούτερ, καπέλα ενώ νέα είδη είναι υπό σχεδιασμό. Το Αegeanstore υποστηρίζει ηλεκτρονικές πληρωμές και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα είδη διατίθενται και για μαζική αγορά, σε προνομιακές τιμές, για την διοργάνωση θερινών σχολείων, συνεδρίων αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

H σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση των αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου υποστηρίζεται από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο company@aegean.gr

μοτιβα

 

Μοιράσου το άρθρο!