Εκπαίδευση

30/05/2012 - 20:41

Διαμαρτυρία ΔΑΠ ΝΔΦΚ Μυτιλήνης για τη διακοπή των δωρεάν δρομολογιών προς το Πανεπίστημιο

yle="text-align:justify;">Χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση ,αλλά με προφορικές ανακοινώσεις στους φοιτητές ενημερωθήκαμε ότι από αύριο 31/05/2012  δεν θα ισχύουν τα δωρεάν δρομολόγια για το Πανεπιστήμιο.

Την πιο σημαντική στιγμή λίγες ημέρες πριν την εξεταστική το Υπουργείο παίζει μαζί μας και δεν δίνει την πολυπόθητη έγκριση σύμβασης στα αστικά ΚΤΕΛ για να μπορέσουν και τα ίδια να μας εξυπηρετήσουν.

1.Το Πανεπιστήμιο οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία μέριμνας και με τον αντίστοιχο Αντιπρύτανη.

2.Συγχρόνως, θα πρέπει οι εκλεγμένοι τοπικοί φορείς να συναντηθούν άμεσα για την επίλυση του προβλήματος ΑΥΡΙΟ κιόλας.

 

3.Ζητάμε από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και της Περιφέρειες να πιέσουν άμεσα για την έγκριση της σύμβασης από το Υπουργείο ή να δώσουν έστω την λύση για τις επόμενες 20 ημέρες που έχουμε την εξεταστική και που ο περισσότερος κόσμος θα χρησιμοποιεί την αστική συγκοινωνία για την εξυπηρέτησή της.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό αυτό να γίνει αύριο, να βρεθούν τα κονδύλια για την μεταφορά των φ0ιτητών μέχρι το πέρας της εξεταστικής

Είναι ανεκδιήγητο να μην έχουμε μεταφορά των φοιτητών δωρεάν και πός μάλιστα τις ημέρες τις εξεταστικής.

4.Από την δική μας πλευρά ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης αύριο θα συγκαλέσουμε έκτακτα ΔΣ και θα ζητήσουμε από τις άλλες παρατάξεις να είναι μαζί μας στις ανώτερες προτάσεις.

5.Στο αυριανό περιφερειακό μέριμνας η παρουσία των συλλόγων είναι επιβεβλημένη.

Οι τοπικοί φορείς πρέπει να είναι δίπλα μας ,μα πάνω από όλα το Υπουργείο θα πρέπει να σεβαστεί ότι είμαστε νέοι και φοιτητές και μελλοντικοί πολίτες και όχι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Εκ της Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!