Εκπαίδευση

15/11/2012 - 16:53

Δημήτρη Χαλκιώτη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα δεν ξεχνά....

Δημήτρη Χαλκιώτη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα δεν ξεχνά....

m>ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ«ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ»

 
Κτήριο Διοίκησης
Λόφος Πανεπιστημίου
Μυτιλήνη 81100
 
ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού «Ασημάκης Πανσέληνος» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του (Πέμπτη 15/11/2012) και μετά από την πληροφόρηση που είχε από δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την κατάθεση υποψηφιότητας από τον κ. Δημήτρη Χαλκιώτη ως εξωτερικό μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος, υπενθυμίζει ότι :
 
ο κ. Χαλκιώτης είχε εμπλοκή σε υπόθεση θανάτου συναδέλφου μας στη διάρκεια ναυτικού ατυχήματος, το καλοκαίρι του 2010, και ήταν μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων κατά την ακροαματική διαδικασία. Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
 
ο κ. Χαλκιώτης δεν εμπόδισε την επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ κατά την πορεία των μελών του Πανεπιστημίου Αιγαίου της 23ης Φλεβάρη 2011, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί φοιτητών και εργαζομένων του Ιδρύματός μας έξω από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
 
Σε συνέχεια των παραπάνω καλούμε τον κ. Χαλκιώτη να αποσύρει την υποψηφιότητά του, τα δε εκλεγμένα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος, σε περίπτωση που δεν αποσύρει, να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα περιστατικά αυτά κατά την αξιολόγηση της υποψηφιότητάς του.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού 
του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού που τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους όταν κάποιοι προωθούν τη μαζική αμνησία!

 

Μοιράσου το άρθρο!