Εκπαίδευση

14/12/2011 - 14:36

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΡΕΣΟΥ"

yle="text-align:justify;">Με απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιου Γιακαλή, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Προσθήκη κτηρίου στο Γυμνάσιο Ερεσού», συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ.

Στο διαγωνισμό για την ανάληψη του έργου, κατατέθηκαν εννέα προσφορές από εργοληπτικές εταιρείες και μεταξύ αυτών αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης, με έκπτωση 32,48 % επί του αρχικού προϋπολογισμού.

 

Τεχνική περιγραφή του έργου:

Πρόκειται για την κατασκευή διώροφου κτηρίου με υπόγειο. Η προσθήκη θα κατασκευαστεί εντός του αυλείου χώρου του υφιστάμενου σχολείου Ερεσού, αλλά πρόκειται να είναι ανεξάρτητο, καθώς δεν βρίσκεται σε επαφή με το υφιστάμενο κτήριο.

Το συνολικό εμβαδό της προσθήκης είναι 996,32 τ.μ. για τους δύο ορόφους και 449,92 τ.μ. για το υπόγειο.

Στο ισόγειο θα αναπτύσσονται χώροι γραφείων καθηγητών και διευθυντή, αρχείο, αίθουσες φυσικής, χημείας και πληροφορικής, χώροι υγιεινής, ένα επιπλέον γραφείο πλησίον της νότιας εισόδου, κυλικείο, χώροι κυκλοφορίας και κλιμακοστάστια.

Στον όροφο αναπτύσσονται τρεις αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αίθουσα τεχνικών, γραφεία συλλόγου γονέων και μαθητικών κοινοτήτων, κλιμακοστάσια και χώροι κυκλοφορίας.

Στο υπόγειο θα αναπτύσσονται αποθήκες, δεξαμενή καυσίμων, λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα, κλιμακοστάσια και χώροι κυκλοφορίας.

Μοιράσου το άρθρο!