Εκπαίδευση

30/06/2019 - 06:09

Διπλή χαρά για τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη

Διπλή επιτυχία, διπλή χαρά

Δεν πέρασαν αρκετές ημέρες από τη χαρά για την εκλογή του στο Δημαρχιακό αξίωμα του Δήμου Μυτιλήνης και ο Στρατής Κύτελης βιώνει άλλη μια χαρά που σίγουρα είναι μεγαλύτερη. Και είναι μεγαλύτερη γιατί είναι διπλή χαρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα της Λέσβου" και τα δύο παιδιά του Στρατή Κύτελλη είναι ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων της Λέσβου!  Αναφέρει η εφημερίδα:

Στις πρώτες θέσεις με τις καλύτερες επιδόσεις τα δυο παιδιά του νεοεκλεγέντα Δημάρχου γιατρού Στρατή Κύτελη, Γεωργία και Παναγιώτης μαθητές του 3ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, τα οποία έδιναν μαζί πανελλήνιες φέτος.

Η Γεωργία συγκέντρωσε 18.440 μόρια και όπως μας είπε παρότι η πρώτη επιλογή της ήταν η κτηνιατρική λόγω της υψηλής της επίδοσης θα σκεφτεί σοβαρά ν’ αλλάξει πλώρη για την ιατρική.

Ο Παναγιώτης συγκέντρωσε 18.034 μόρια και θα επιλέξει ιατρική σχολή. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους τα δυο παιδιά θα σπουδάσουν ιατρική κάνοντας υπερήφανο βέβαια το Δήμαρχο και τη σύζυγό τους, που τους καμαρώνουν.

Τα δυο παιδιά γεννήθηκαν με διαφορά 11 μηνών και καθώς ο Παναγιώτης κέρδισε χρόνο, βρέθηκαν στην ίδια τάξη και διαγωνίσθηκαν μαζί στις πανελλήνιες σαν να είναι δίδυμα! «Δεν διαβάζαμε μαζί προτιμήσαμε ο καθένας να κάνει τη δική του προετοιμασία και ήμασταν και οι δυο προσηλωμένοι στο στόχο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που όλα πήγαν καλά» μας λέει η Γεωργία.

Κυτελη αδελφια

----

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ των ΠΕΛΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑ ΒΕΡΒΕΡΗ για τους πρώτους των πρώτων στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο!