Εκπαίδευση

08/03/2016 - 13:15

Εισαγωγικό Σεμινάριο Photoshop‏ από τη Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης

Η

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη διοργανώνει εισαγωγικό σεμινάριο για την εκμάθηση του πιο δημοφιλούς προγράμματος ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας, Adobe Photoshop.

 

Το πρόγραμμα Photoshop είναι ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να επεξεργαστούμε υπάρχουσες φωτογραφίες, ή να υλοποιήσουμε δικό μας πρωτότυπο υλικό ζωγραφίζοντας με πινέλα ή σχεδιάζοντας με ανυσματικά εργαλεία όπως το πενάκι.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση των βασικών λειτουργιών του Adobe Photoshop έτσι ώστε να οργανώνετε και να επεξεργάζεστε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες κάνοντας βελτιώσεις, αλλαγές και προσθήκες στα χρώματα και στις φόρμες των φωτογραφιών και εικόνων σας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο τρίωρες συναντήσεις, την Τετάρτη 23/3/2016 και 30/3/2016, στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης με δωρεάν συμμετοχή.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι 16.00 μ.μ -19.00 μ.μ.

Το σεμινάριο επιμελείται και υλοποιεί ο Βασίλης Δεμερτζής (ΠΕ Πληροφορικός-MSc in Cultural Informatics and Communication).

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης, κα Μαρία Νάκκα, τηλ. 22510-40134.

 

Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!