Εκπαίδευση

02/03/2013 - 08:31

Έως 8 Μαρτίου οι αιτήσεις αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης στο Πρόγραμμα «Μαθητεία»

Έως 8 Μαρτίου οι αιτήσεις αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης στο Πρόγραμμα «Μαθητεία» - See more at: http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/ekpaideysi/eos-8-martioy-oi-aitiseis-apofoiton-tehnikis-ekpaideysis-sto#sthash.cGipAxnU.dpuf

&n

bsp;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ενημερώνουμε τους αποφοίτους μας των 3 τελευταίων ετών ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφής Αποφοίτων των σχολείων της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο πρόγραμμα «ΜΑΘΗΤΕΙΑ Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για απόκτηση Επαγγελματικής εμπειρίας>. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με απλούστατη διαδικασία μέσω της διαδικτυακής πύλης:
http://www.mathiteia4u.gov.gr
 
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής και επιλογής θέσεων μαθητείας από τους απόφοιτους, είναι η 08-03-2013. Οι Απόφοιτοι που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για έως τέσσερις (4) από τις προσφερόμενες θέσεις Μαθητείας. Στη συνέχεια, εφόσον τους προσφερθεί μία Θέση Μαθητείας, μπορούν να την προδεσμεύσουν ηλεκτρονικά. Με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, κατοχυρώνουν τη θέση και προσέρχονται στην Επιχείρηση που την προσέφερε για να ξεκινήσουν τη Μαθητεία τους, για έξι (6) ώρες ημερησίως και για διάστημα μέχρι έξι (6) μήνες. Κατά την διάρκεια της μαθητείας προσφέρεται αμοιβή και ασφάλιση ΙΚΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Εσπερινού ΕΠΑΛ:  2251047721 
Ώρες Λειτουργίας  18:00 – 21:35
 

Μοιράσου το άρθρο!