Εκπαίδευση

30/03/2016 - 07:27

Εξωσχολικά... μηχανάκια στο Λύκειο Γέρας δημιουργούν προβλήματα

yle="text-align: justify;">ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΣ
       
ΠΡΟΣ: ΔΙΔΕ Λέσβου
ΚΟΙΝ:[1]Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου
[2]Δήμο Λέσβου , Υπεύθυνο τομέα Παιδείας και Πολιτισμού

ΘΕΜΑ: «Αναφορά Διευθυντών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου Γέρας».

     Επανερχόμαστε με την παρούσα αναφορά μας να σας υπενθυμίσουμε το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε το Λύκειο και το Γυμνάσιο Γέρας ,  δηλαδή τη συγκέντρωση ακριβώς στην εξωτερική είσοδο – έξοδο του σχολείου δικύκλων και διάφορων εξωσχολικών παραγόντων.
     Όλοι αυτοί δημιουργούν πριν και με την έξοδο των μαθητών ένα επικίνδυνα ενοχλητικό περιβάλλον για το οποίο εμείς οι Διευθυντές , το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι μαθητές έχουμε τον φόβο ότι από στιγμή σε στιγμή κάτι κακό θα συμβεί. Σημειώνουμε ότι στο σημείο αυτό που συγκεντρώνονται όλοι αυτοί και τα δίκυκλά τους υπάρχει κίνηση αυτοκινήτων του δημόσιου δρόμου και γίνονται οι αναστροφές των λεωφορείων που μεταφέρουν τους μαθητές στα χωριά τους. Ακόμα οι θόρυβοι που προκαλούνται από τα δίκυκλα , τις φωνές και τις βρισιές τους παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
     Παρακαλούμε για άλλη μια φορά να συνδράμετε για την αποκατάσταση της ομαλότητας του σχολικού εξωτερικού χώρου , πριν δημιουργηθεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός στους μαθητές μας.




Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γέρας                                 Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Γέρας


Παπουτσάνης Ιωάννης                                                  Ψαρρός Παναγιώτης

 


Ο κος Στέλιος Ε. Παππάς αναφέρει:

 

Τρομοκρατήθηκα, στην κυριολεξία, όταν πέρασα πριν από λίγες μέρες, από τα σχολεία, και σχημάτισα προσωπική άποψη, για το τι συμβαίνει εκεί! Στη συνέχεια, επικοινώνησα με τους Διευθυντές κι αρκετούς καθηγητές. Μου διηγήθηκαν πολλά δυσάρεστα και μου έδωσαν αντίγραφο τού εγγράφου (βλέπε άνω κείμενο)  και προσυπογράφω. Δυστυχώς, έτσι είναι, όπως τα περιγράφουν οι Διευθυντές! Και θα πρόσθετα και χειρότερα!

Μοιράσου το άρθρο!