Εκπαίδευση

20/09/2012 - 17:04

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Περιφερειάρχη με γονείς για τη μεταφορά των μαθητών

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Περιφερειάρχη με γονείς για τη μεταφορά των μαθητών

yle="text-align: justify; "> 

Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπεία γονέων των μαθητών της Λέσβου, είχαν σήμερα το μεσημέρι στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτρης Βουνάτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ν. Λέσβου κ. Ηρακλής Βερβέρης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Βατός.

Στις συναντήσεις πραγματοποιήθηκε μία πλήρης ανάλυση των δεδομένων αναφορικά με τη νομοθετική ρύθμιση που πρόκειται να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, για την εκταμίευση των χρημάτων της Περιφέρειας για τις μεταφορές των μαθητών, μετά και τη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Γιακαλής, Βερβέρης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Λήμνου κ. Σάββας Βαρελτζής στην Αθήνα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, παρουσία του Προέδρου των ΚΤΕΛ κ. Παράσχου και του Προέδρου των Οδηγών Ταξί κ. Αξή από τη Μυτιλήνη.

Μέχρι να κατατεθεί η ρύθμιση ωστόσο στη Βουλή, ο Περιφερειάρχης παρουσία των γονέων των μαθητών, ζήτησε στο μεσοδιάστημα από τα ΚΤΕΛ, την εξυπηρέτηση των δρομολογίων βάσει των τιμών των αρχικών συμβάσεων που είχαν υπογραφεί επί Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, αναμένοντας αύριο το πρωί την απάντησή τους.   

Μοιράσου το άρθρο!