Εκπαίδευση

02/03/2021 - 22:43

Κλείνει το Γυμνάσιο για 3 μέρες!

Aνησυχία έχει προσκληθεί στην Καλλονή, εξ' αιτίας των κρουσμάτων του covid-19 σε σχολεία της Καλλονής.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, το Γυμνάσιο Καλλονής να παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 3 ημέρες, για να πραγματοποιηθεί σε αυτό πλήρη απολύμανση.

Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα, αυτά τελικά φαίνεται πως είναι 5, μιας και θετικό στον ιό είναι και ένα αδελφάκι, απο τα παιδιά που βρέθηκαν θετικά.

 

---

    Αρχική δημοσίευση: 

Μια απρόσμενη και άσχημη εξέλιξη έχουμε στην Καλλονή, μιας και παρουσιάστηκαν σήμερα(02.03) κρούσματα covid-19 σε παιδιά, ενώ θετικοί είναι και εκπαιδευτικοί. Κλείνουν Γυμνάσιο, Νηπιαγωγείο και δημοτικό!

 Θετικά κρούσματα covid-19 προέκυψαν μαζικά σε εκπαιδευτήρια της Καλλονής, πράγμα που σημαίνει πως θα ακολουθήσουν μαζικά τεστ, ενώ θα κλείσουν και τμήματα.

Ανησυχία σε γονείς!

Πιο συγκεκριμένα, θετικό κρούσμα παιδιού έχουμε στο 2ο νηπιαγωγείο Καλλονής, στην  Αρίσβη, το οποίο θα κλείσει για 14 μέρες, ενώ θετική φέρεται να είναι και εκπαιδευτικός.

Θα ακολουθήσουν τεστ τις επόμενες ημέρες σε εκπαιδευτικούς.

Επίσης, θετικό κρούσμα μαθητή στο δημοτικό Καλλονής, έχει σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο του συγκεκριμένου τμήματος για 14 μέρες και την αίτηση του διευθυντή κ.Χονδρονικόλα, για κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για περεταίρω τεστ σε εκπαιδευτικούς. 

Επίσης, κρούσμα θετικό έχουμε σε μαθητή γυμνασίου, κλείνει το τμήμα του, (Α 'γυμνασίου) για τις επόμενες 14 ημέρες.

Αυτά τα 3 μαζικά κρούσματα σε διαφορετικά εκπαιδευτήρια δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση σε γονείς και εκπαιδευτικούς, μιας και τα παιδιά είναι άγνωστο πόσες πολλές επαφές έκαναν αυτές τις ημέρες.

 

 

 Θεόφιλος Μυζίκας / kalloninews.gr

Μοιράσου το άρθρο!