Εκπαίδευση

24/12/2022 - 09:21

Με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση  του  6ου Γυμνάσιο Μυτιλήνης  στο νέο θέατρο του ΦΟΜ

Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου 2022, η Χριστουγεννιάτικη, εορταστική εκδήλωση  του  6ου Γυμνάσιο Μυτιλήνης  «Γιάννης & Αριστείδης Δελής»,  στο νέο θέατρο του Φ.Ο.Μ. «Ο Θεόφιλος».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης διαβάστηκαν από μαθητές και μαθήτριες   ποιήματα και πεζά με θέμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ανάμεσά  τους  και το  διήγημα του Στρατή Αναστασέλλη  στην αγιασώτικη ντοπιολαλιά με τον τίτλο «Στα κάλαντα» δημοσιευμένο το Δεκέμβρη του 1935 στον «Τρίβολο» του Στρατή Παπανικόλα (διαβάστηκε από τον Διευθυντή του σχολείου Παναγιώτη Σκορδά) και η καθηγήτρια Αγγελική Οικονόμου παρουσίασε ένα δικό της  πολύ ωραίο βιωματικό κείμενο για τα Χριστούγεννα της αγάπης και της ελπίδας.  Η χορωδία του σχολείου  τραγούδησε  κάλαντα με τη διεύθυνση της μουσικού Μυρσίνης Γαλετσέλλη.

Στο δεύτερο μέρος οι εκπαιδευτικοί  Στρατής Μαμουλέλλης ( κόντρα μπάσο), Παναγιώτης Σαλάνης (πιάνο) και Ηλίας Κεχρινιώτης (κιθάρα)  με τη φιλική συμμετοχή των  μαθητών του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης Γιώργου Ζερβού(κρουστά) και Δανάης Γούτου (σαξόφωνο)   έντυσαν μουσικά την βραδιά μ’  ένα  πρόγραμμα με τον τίτλο «CHRISTMAS JAZZ».

 

656

Μοιράσου το άρθρο!