Εκπαίδευση

10/03/2023 - 07:16

Με οδηγό την Βενετία Λιμπέρη μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι στο Δημοτικό Σχολείο Κ. Τρίτους

Από το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Τρίτους / Φωτογραφικό ταξίδι στις ομορφιές της Λέσβου. Με το φακό της Βενετίας Λιμπέρη

Ένα όμορφο, εικονικό ταξίδι στις ομορφιές της Λέσβου, έκαναν οι μαθητές μας, μέσα από το φακό της ερασιτέχνισσας φωτογράφου Βενετίας Λιμπέρη, που μας έκανε την τιμή να μας επισκεφθεί και να μοιραστεί μαζί μας απαθανατισμένες εικόνες από το φυσικό τοπίο του νησιού μας.

Η Βενετία Λιμπέρη, με τη δική της, καλλιτεχνική θα έλεγε κανείς οπτική, έχει καταφέρει να αποτυπώσει με το φακό της, σπάνιες εικόνες, που μαγεύουν όποιον έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί τους.

χ

Αυτές τις όμορφες εικόνες, από ΄τους υγροβιότοπους, τη χλωρίδα και την πανίδα της Λέσβου, παρουσίασε στους μαθητές, εξηγώντας παράλληλα την ιδιαιτερότητα κάθε φωτογραφίας και το περιεχόμενό τους. Μίλησε επίσης με τα παιδιά για τη μαγεία της τέχνης της φωτογραφίας, που κι εκείνη προσωπικά έχει συνεπάρει από τα παιδικά της χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα, αφιερώνοντας πολύ χρόνο, άπειρη υπομονή και μεγάλους περιπάτους στη λεσβιακή ύπαιθρο.

δ

Το αποτέλεσμα πάντως είναι εντυπωσιακό! Ευχαριστούμε πολύ Βενετία Λιμπέρη για την όμορφη παρουσίαση και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος και αγάπη, το ταξίδι σου μέσα από το φακό.

Μοιράσου το άρθρο!