Εκπαίδευση

31/08/2015 - 11:27

Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Προκειμένου να προχωρήσουμε και εφέτος στην συγκρότηση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λέσβου, καλούμε τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση  μαζί με αντίγραφο εκκαθαριστικού, στα γραφεία του Οργανισμού μας, Αγίας Ειρήνης 10 - Μυτιλήνη, τηλ. 22510-27501 εσωτ. 1, υπεύθυνη κ Βάσω Λαγουτάρη, από αύριο Τρίτη 1/9 μέχρι και την Πέμπτη 10/9/2015, προκειμένου να ξεκινήσει φέτος έγκαιρα η λειτουργία του φροντιστηρίου μας .
Υπενθυμίζουμε ότι, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μαθητές που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 8.000,00 ευρώ, με ένα παιδί, τις 10.000 με δύο παιδιά κ.λ.π.
    «Με την ευκαιρία ένα Μεγάλο Μπράβο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού μας, για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου που φοίτησαν πέρσι στο Κοινωνικό μας Φροντιστήριο και κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αποδείξαμε από κοινού, μαθητές, εθελοντές καθηγητές, εθελοντές φροντιστές και Δήμος,  ότι όταν υπάρχει θέληση και διάθεση για δουλειά και προσφορά, η επιτυχία είναι εφικτή και η φτώχεια, δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται εμπόδιο.
Όσα παιδιά μαθητές μας,  δεν τα κατάφεραν και θέλουν πραγματικά να συνεχίσουν την προσπάθεια, εμείς είμαστε εδώ να τα βοηθήσουμε ξανά», δήλωσε σχετικά η κα Αντωνέλλη.
 

Μοιράσου το άρθρο!