Εκπαίδευση

15/12/2023 - 12:46

Το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης στον τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών -  EOES 2024

Το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης στον τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών -  EOES 2024 (Α’ Φάση)                         

Η Σημασία της Μονάδας στις Φυσικές Επιστήμες: 1 μόριο απ’ τη πρωτιά στον Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 διεξήχθη ο Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων, 1η φάση του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού EOES. Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης συμμετείχε με δύο τριμελείς ομάδες με μαθητές της Α και Β Λυκείου και για άλλη μια φορά πλησίασε την πρωτιά.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρουν τους μαθητές/-τριες Ιωάννη Βασιλείου, Φιλίπ Τσοϊλίν, Ελπινίκη Ψάνη, Ταξία  Μπιριντζή, Δημήτρη Ζαφειρέλλη και Στράτο Χαρέλλη για την συμμετοχή τους και την πολύ καλή επίδοση τους, καθώς επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές ΠΕ04 την κ. Κατσαρού Αναστασία Βιολόγο, τον κ. Μαμουλέλλη Στρατή Φυσικό και την κ. Αμανατίδου Μιράντα Χημικό, που προετοίμασαν τους μαθητές αφιερώνοντας επιπλέον προσωπικό χρόνο, εκτός ωραρίου.

Ευχόμαστε, καλή επιτυχία στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης στο ταξίδι τους στην Αθήνα και στα παιδιά μας την επόμενη φορά να είναι αυτά που θα προκριθούν  στην Β’ φάση του διαγωνισμού.

δδδ

Συγχαρητήρια στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Νομού Λέσβου με υπεύθυνο τον κ. Ρούγγο Γεώργιο, καθώς και στην Σύμβουλο Φ.Ε. κ. Σωτηρίου Σοφία για την συνεχή και ακούραστη ανατροφοδότηση και εμψύχωση των καθηγητών Φ.Ε. της Περιφέρειας αλλά και την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή της Α’ φάσης του διαγωνισμού όπως και όλους του υπόλοιπους συναδέλφους ΠΕ04 που υποστηρίζουν και προωθούν ανάλογες δράσεις.

Μοιράσου το άρθρο!