Εκπαίδευση

03/05/2012 - 14:40

Ο Δημήτρης Αθανασέλος νικητής του φοιτητικού διαγωνισμού αφίσας για τα 25 χρόνια του Προγράμματος Erasmus

yle="text-align:justify;">Το Γραφείο LLP Erasmus του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα του φοιτητικού διαγωνισμού αφίσας  για τα 25 χρόνια του Προγράμματος Erasmus - Erasmus: a good friend for 25 yearsκαι ευχαριστεί τους/τις φοιτητές/τριες που συμμετείχαν με τις πρωτότυπες ιδέες τους στο διαγωνισμό.

Υποβλήθηκαν 26 υποψηφιότητες από φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων: Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Περιβάλλοντος, Προσχολικής Εκπαίδευσης, Επιστημών της Θάλασσας, Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας, Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων, Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης και Κοινωνιολογίας.

Νικητής αναδείχθηκε ο φοιτητής του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας, Δημήτρης Αθανασέλος, ο οποίος κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 400ευρώ.

Η απονομή του βραβείου στον νικητή,  θα γίνει στην Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της Διημερίδας:

“Erasmus: a good friend for 25 years”

International Partners Forum: Opportunities for Mobility & Scholarships,

που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Μαΐου 2012 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Όλες οι αφίσες που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα πλαισιώσει  την Διημερίδα. (περισσότερες πληροφορίες από το Γραφείο LLP Erasmus τηλ. 22510 36118-36165, llp-erasmus@aegean.gr)

Μοιράσου το άρθρο!