Εκπαίδευση

03/06/2021 - 12:36

Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας με τα μάτια των μαθητών.... Αποτελέσματα διαγωνισμού από το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

LIFE TERRACESCAPE: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Έργο LIFE TERRACESCAPE διοργάνωσε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα» και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 125 μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια (δημόσια και ιδιωτικά) όλης της επικράτεια. Μια 8μελής επιτροπή ανέλαβε το δύσκολο έργο της αξιολόγησης των έργων, τα οποία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την ποικιλία και την ομορφιά της αποτύπωσης των αναβαθμίδων. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και την φρέσκια ματιά τους στην πολύτιμη πολιτιστική μας κληρονομιά.

Αυτά που ξεχώρισαν είναι τα έργα των παρακάτω μαθητών:

δ

Για τις τάξεις: Α΄ - Γ΄ Δημοτικού Σχολείου: Βραβείο: Σάλτας Χρήστος (2ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης) Έπαινος: Νικέλλης Δημήτρης (2ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης)

Για τις τάξεις: Δ΄ - ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου: Βραβείο: Σαραντίδη Ειρήνη (2 ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης) Έπαινος: Καρακώφ Ειρήνη (Δημοτικό Σχολείο Λάππα Αχαΐας)

Για τις τάξεις: Α΄ - Γ΄ Γυμνασίου: Βραβείο: Ελευθερίου Παναγιώτα Ειρήνη (4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης) Βραβείο: Ευαγγέλου Κωνσταντίνα (4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης) Βραβείο: Γιαννούδης Άγγελος (2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου) Έπαινος: Γκοτζαράι Ναταλία (5ο Γυμνάσιο Γλυφάδας)

 

Η απονομή των βραβείων και των επαίνων, καθώς και η δημόσια παρουσίαση των έργων θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Επιστημονικού Συνεδρίου Γεωγραφίας “Η Γεωγραφία σε έναν Κόσμο που Αλλάζει”, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου, μεταξύ 12.00- 13.00.

Για να την παρακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να συνδεθείτε με τη ροή του Με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος LIFE της ΕΕ Με τη συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου lifeterracescape.aegean.gr Συνεδρίου, μέσω του παρακάτω συνδέσμου της πλατφόρμας ZOOM: https://aegeangr.zoom.us/j/93219680059.

Τα έργα όλων των συμμετεχόντων είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://geonas.aegean.gr:5051/d/s/619966947588612361/DCPDDZ43hzIQyam4tjHOtDy-oSOYranGdrJgYDeamg

Μοιράσου το άρθρο!