Εκπαίδευση

04/06/2022 - 20:47

Πως το Γυμνάσιο Πλωμαρίου αποχαιρέτισε το σχολικό έτος 2021-22

Την Παρασκευή 29 Μαΐου, το Γυμνάσιο Πλωμαρίου αποχαιρέτησε μέσα στον φιλόξενο χώρο του Πολύκεντρου,  το σχολικό έτος 2021-22, παρέα με μαθητές, γονείς και φορείς της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας.

Θυμηθήκαμε από την αρχή τα βήματα μιας χρονιάς που μας έβγαλε από τις ασυνήθιστες συνθήκες της πανδημίας και μας επανέφερε στην κοινωνικότητα, το μοίρασμα και την εξωστρέφεια.  

 

δ

Προβλήθηκαν οι συμμετοχές και τα βραβεία μαθητών του Γυμνασίου μας σε διαγωνισμούς λογοτεχνίας, φυσικών επιστημών καθώς και δημιουργικές στιγμές από τη σχολική ζωή. Εκτεταμένη αναφορά έγινε αφενός στις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο προγραμμάτων Erasmus+, με έκθεση φωτογραφιών και αντιπροσωπευτικών στοιχείων των χωρών,  και αφετέρου στην γενναιόδωρη φιλοξενία που πρόσφεραν οικογένειες μαθητών μας, σε μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων, ξεπερνώντας αξιέπαινα τους περιορισμούς της πανδημίας τον Νοέμβριο 2021.  

1

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία, με εμπεριστατωμένη αναφορά έγινε στην διακριτική και σταθερή προσφορά του Ιδρύματος Πούλου που έχει σταθεί διαχρονικά, δίπλα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Πλωμαρίου,  προβάλλοντας μηνύματα ευαισθησίας για την εκπαίδευση και ανιδιοτελούς προσφοράς των πολύ αξιόλογων ανθρώπων που διαχειρίζονται την περιουσία του ιδρύματος. 

Με ξεχωριστή χαρά, έγιναν δεκτά τα θετικά σχόλια που εξέφρασαν εκπρόσωποι των άλλων σχολείων του Πλωμαρίου για την συνεργασία προς όφελος της μαθητικής κοινότητας του τόπου μας.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν  από καρδιάς τους μαθητές, κηδεμόνες, φορείς, που συνεισέφεραν, ο καθένας με τον τρόπο του, σε μια ευχάριστη, αποδοτική  και ελπιδοφόρα σχολική χρονιά. Καλό καλοκαίρι.

δ

Μοιράσου το άρθρο!