Εκπαίδευση

21/10/2015 - 10:42

«Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Αιγαίου: εργαλείο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» .

Τ

ο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Κεντρική Δομή) στο πλαίσιο λειτουργίας του, σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση: 2007-2013", διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Αιγαίου: εργαλείο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» .

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιακή Μονάδα της Μυτιλήνης την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στις 10:00, στο Αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών της Θάλασσας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των πλεονεκτημάτων - εμπειριών που αποκόμισαν οι ασκούμενοι/ες φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι συνεργαζόμενοι/ες  Επιχειρήσεις - Φορείς Υποδοχής από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα η εκδήλωση αποσκοπεί στην ανάδειξη της πρακτικής άσκησης ως εργαλείου εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα μας τιμήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλώ καλέστε στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου (Κεντρική Δομή) στα τηλέφωνα 2251036778 email: praskisi@aegean.gr

Μοιράσου το άρθρο!