Εκπαίδευση

10/10/2012 - 14:29

Συνάντηση Εκπαιδευτικών στα πλαίσια του προγράμματος Comenius

Συνάντηση Εκπαιδευτικών  στα πλαίσια του προγράμματος Comenius.

Τ

ο 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης συνεργάζεται με άλλα οκτώ Ευρωπαϊκά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius. Το θέμα του προγράμματος είναι: «Τα τέσσερα στοιχεία, Γη, Νερό, Φωτιά, Αέρας». Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν συναντιούνται κάθε τρεις μήνες για να παρουσιάσουν την εξέλιξη του προγράμματος και να προγραμματίσουν τις επόμενες δραστηριότητες.

Η 4η συνάντηση πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη από 10 έως 12 Οκτωβρίου 2012 και οι εκπαιδευτικοί από την Ιταλία. Ισπανία, Σουηδία, Ισλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία και Αγγλία που επισκέπτονται το νησί μας, έγιναν σήμερα δεκτοί από το Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο στο γραφείο του Παλαιό Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από τη Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Κλεοπάτρα Γιαννοπούλου, τις εκπαιδευτικούς του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης, Άννα Τσουκαλά & Ειρήνη Δεληγεωργίου και την εκπαιδευτικό Χριστίνα Αναιρούση. 
 
Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε, ευχήθηκε καλή διαμονή και τους έδωσε μια σειρά από πληροφορίες για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του νησιού μας, ενώ τους κάλεσε να ξαναεπισκεφθούν τη Λέσβο.
Στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ενώ οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον κ. Βουνάτσο για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση που, όπως είπαν, τους βοήθησε να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο. 
 

Μοιράσου το άρθρο!