Εκπαίδευση

08/06/2013 - 08:15

Θερινό Σχολείο Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λέσβο με θέμα τη φωτογραφια και το ντοκιμαντέρ

yle="text-align: justify;">Mετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, διοργανώνεται και φέτος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου Θερινό Σχολείο στις Οπτικοακουστικές Τέχνες αποκλειστικά με μέλη και καθηγητές πανεπιστημίου από έξι διαφορετικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής και της αλλοδαπής! Από 15 Ιουλίου ως 27 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Τ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει Θερινό Σχολείο στις Οπτικοακουστικές Τέχνες και Επικοινωνία με εβδομαδιαία σεμινάρια και εργαστήρια (workshop) στα ελληνικά (με Έλληνες καθηγητές πανεπιστημίου) και στα αγγλικά (με καθηγητές από τη Βρετανία, Γερμανία και Τουρκία για αλλοδαπούς ή και ελληνόφωνους φοιτητές που ενδιαφέρονται για μαθήματα στα αγγλικά).

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα στούντιο, εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας του πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη. To πανεπιστήμιο παρέχει φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, workstations κλπ, αλλά προφανώς οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικά το δικό τους εξοπλισμό. Τα σεμινάρια της ίδιας εβδομάδας έχουν σχεδιαστεί ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται, και να μπορεί ο σπουδαστής να παρακολουθεί περισσότερα από ένα την ίδια ημέρα (με 25% έκπτωση στα δίδακτρα).

Τα δίδακτρα είναι τα χαμηλότερα από όλα τα πανεπιστήμια της Ευρώπης: μόλις 200 ευρώ για κάθε σεμινάριο (ή 300 ευρώ και για δυο σεμινάρια της ίδιας εβδομάδας) και 250 ευρώ για το 7μερο αγγλόφωνο σεμινάριο ντοκιμαντέρ). Ειδικές τιμές για φοιτητές και πρώην φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου από οποιοδήποτε τμήμα: 100 ευρώ για κάθε σεμινάριο (εκτός από το 7ημερο αγγλόφωνο που τα δίδακτρα είναι 250 ευρώ).

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

https://audiovisual2013.pns.aegean.gr/el/ 

https://www.facebook.com/SummerSchoolInAudiovisualArts

Επιστημονικός υπεύθυνος: Γιάννης Σκοπετέας, Λέκτορας Σεναριoγραφίας και Σκηνοθεσίας στις Ψηφιακές Οπτικοακουστικές Τέχνες, Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μυτιλήνη 

mail audiovisual2013@aegean.gr 

Μοιράσου το άρθρο!