Εκπαίδευση

30/10/2012 - 15:10

Βράβευση πτυχιούχων του ιδρύματος Παπαδημητρίου

Βράβευση πτυχιούχων του ιδρύματος Παπαδημητρίου

Στην εκδήλωση απονομής βραβείων στους αριστούχους πτυχιούχους και στους μαθητές με τις καλύτερες εργασίες, που διαγωνίστηκαν στα πολιτιστικά προγράμματα «Γεώργιος Ιακωβίδης» & «Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης», που οργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο το Ίδρυμα «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου, παρέστη τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012, το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστο Κορδώνη, τον Αντιδήμαρχο Ερεσού – Αντίσσης, Αντώνη Κουμαρά, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού - Αθλητισμού, Κώστα Αστυρακάκη και την Αντιπρόεδρο, Σοφία Δόλκα.
Ο Δήμαρχος απένειμε βραβεία στους μαθητές και τις μαθήτριες, ενώ σε σύντομο χαιρετισμό του, για ακόμη μια φορά, εξέφρασε τα ολόθερμα συγχαρητήριά του στο ίδρυμα «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου» και προσωπικά στο δημιουργό του κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος τόσο μέσω του Ψηφιακού Μουσείου «Γεώργιος Ιακωβίδης» στα Χύδηρα, όσο και μέσω του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου», προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στο νησί μας και στη σπουδάζουσα νεολαία, που διακρίνεται στα γράμματα και στις τέχνες.  

Τέλος, ανακοίνωσε ότι προσεχώς θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, αφιερωμένη στο πολυσήμαντο έργο του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου»
 

Μοιράσου το άρθρο!