Ελλάδα

03/05/2023 - 20:11

34χρονος χτύπησε με γυάλινο μπουκάλι στην έγκυο σύζυγό του

Το περιστατικό συνέβη σε συνοικία σα Χανιά της Κρήτης και αφορά σε καβγά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, με δράστη έναν 34χρονο και θύμα την 19χρονη έγκυο σύντροφό, με άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Ένα ακόμα συμβάν ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε εχθές, Τρίτη, 2 Μαΐου στα Χανιά Κρήτης.

Το περιστατικό αυτό αφορά σε καβγά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, με δράστη έναν 34χρονο και θύμα την 19χρονη έγκυο σύντροφό, με άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr όλα ξεκίνησαν, μετά τις 22:00 το βράδυ οπότε ο άγριος τσακωμός του ζευγαριού εξελίχθηκε με τον 34χρονο να παίρνει ένα γυάλινο μπουκάλι και να χτυπά με αυτό στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφο του, η οποία είναι, μάλιστα, και έγκυος.

Η νεαρή κοπέλα κινήθηκε άμεσα και κάλεσε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον σύντροφο της 19χρονης.

Παρά τα όσα συνέβησαν, η κοπέλα δεν ήθελε να προχωρήσει ποινική δίωξη του 34χρονου και αρνήθηκε, ακόμα και, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

 

Σημαντικό, φυσικά, είναι να αναφερθούν και πληροφορίες που κάνουν λόγο για το ζευγάρι πως κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς και αλκοόλ χωρίς να αποκλείεται την ώρα του συμβάντος να βρίσκονταν και οι δύο υπό την επήρεια ουσιών.

Μοιράσου το άρθρο!