Ελλάδα

04/12/2021 - 07:18

Απίστευτο περιστατικό: καθηγητής χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό σε ΕΠΑΛ της Αττικής: Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη - Συμμαθητές της κοπέλας αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια μέσα στην τάξη. Μετά το περιστατικό μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητό του. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVE» του Alpha, ο καθηγητής χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές. Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθήτρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακόμα.

 

Συμμαθητές της 16χρονης έσπευσαν για να σταματήσουν τον καθηγητή.

 

Μετά το περιστατικό ακολούθησε αναστάτωση στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών. Έπειτα τα παιδιά βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητήεπειδή δεν της έσβηνε την απουσία.

 

Όπως καταγγέλλει η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες, όπως λέει, αφορμές.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας, ενώ κατευθείαν ενημερώθηκαν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος απομάκρυνε τον καθηγητή άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ θα υπάρξουν και διοικητικές κυρώσεις.

Μοιράσου το άρθρο!