Ελλάδα

10/12/2021 - 17:19

Αυτή είναι η 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Θλίψη και οργή στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Το θύμα είναι η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί, που έφτασε βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 5 Δεκεμβρίου μετά που ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα της, ενώ κατέληξε χθες βράδυ αφού είχε πολύ σοβαρά τραύματα.

Να σημειώσουμε ότι λίγο νωρίτερα εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, ο σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας, που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών, εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κοροναϊό, κάτι που δεν φαίνεται να γνώριζε όταν πήγε στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Covid. Ο σύζυγός της όταν την πήγε στο νοσοκομείο δήλωσε ψευδώς ότι είχε πέσει από σκάλα.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Η άτυχη Τζεβριέ, θύμα της 16ης γυναικοκτονίας το 2021

 

Η μαρτυρία του πατέρα του θύματος

Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ, η οποία άφησε την Πέμπτη το βράδυ την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της. Όπως είπε ο πατέρας της στο star.gr, η νεαρή γυναίκα δεν του είχε πει ποτέ ότι ο 32χρονος σύζυγός της είναι βίαιος και την κακοποιεί.

«Έβλεπα που και που σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της και μου έλεγε ότι είχε πέσει. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι τη χτυπούσε. Αν μου το έλεγε δεν θα το άφηνα έτσι», είπε.

 

 

Ήταν αντίθετη στον γάμο η οικογένεια της Τζεβριέ

Η 29χρονη γνώρισε τον σύζυγό της πριν από δέκα χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Η οικογένειά της, όμως, δεν ενέκρινε τη σχέση τους, κι έτσι οι δυο τους κλέφτηκαν, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της.

«Δέκα χρόνια που ήταν παντρεμένος με την κόρη μου δεν τον είχα γνωρίσει, δεν του είχα μιλήσει ποτέ. Δεν ήταν καλό παιδί. Της έλεγα “παιδί μου δεν τον θέλω αυτόν, δεν τη θέλω αυτήν την αγάπη σου”, όμως εκείνη πήγε μαζί του», είπε.

Δεν είχε επαφή με τα εγγονάκια του

Όλα αυτά τα χρόνια είχε επαφή μόνο με την κόρη του, ενώ τα τελευταία τέσσερα είχε σταματήσει να έχει νέα και από εκείνη. Μάλιστα, δεν είχε καμία επαφή και με τα τρία εγγονάκια του, ενώ το μικρότερο που είναι δύο χρόνων δεν το έχει γνωρίσει καν.

Τώρα, μετά τον βίαιο θάνατο της κόρης του, θα διεκδικήσει, όπως λέει την επιμέλεια των παιδιών, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι με τους γονείς του γαμπρού του.

«Δεν ξέρω πώς είναι η διαδικασία, αλλά θέλω να πάρουμε τα παιδιά. Θέλω να μεγαλώσουν μαζί μας. Θα μας που οι δικηγόροι τι πρέπει να κάνουμε», είπε. «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Έχω μια εβδομάδα που τρέχαμε στα νοσοκομεία», συνέχισε και ξέσπασε σε λυγμούς.

 

Οι γιατροί έκαναν την καταγγελία

Ερωτηθείς, τέλος, για την καταγγελία που έγινε για ξυλοδαρμό, απάντησε ότι δεν την έκανε εκείνος, αλλά οι γιατροί. «Ο γιατρός είπε ότι τα τραύματα της κόρης μου ήταν από ξυλοδαρμό. Δεν ξέρω, περιμένω τον ιατροδικαστή. Αν μου είχε πει κάτι, θα τον σταματούσα», κατέληξε ο πατέρας της άτυχης Τζεβριέ.

Μοιράσου το άρθρο!